Güncel - Yaşam

Converse ve Isabel Marant, Saygı Duruşunda Bulunuyor

Parizyen stiliyle tanınan ünlü tasarımcı Isabel Marant, Converse ile ilk kez bir araya gelerek yeni ve klasik Converse tarzlarını içeren bir kapsül koleksiyon sunuyor.

Abone Ol

İş birliğinin merkezinde, lüks moda ile gündelik stil arasında kurduğu denge ile tanınan Isabel Marant'ın özgün bakış açısı yer alıyor. Marant, tasarımlarında spontane, bağımsız ve doğal bir zarafeti ön plana çıkarırken, öngörülemezliği kucaklayarak moda dünyasındaki kalıpları cesurca yıkıyor. Kendi rotasını seçmekten çekinmeyen ve varış noktasından çok yolculuğun cazibesine kapılan Marant’ın bu değerleri, Converse’in felsefesiyle kusursuz bir uyum gösteriyor.

Kültür ve stilin kesiştiği iki marka olan Converse ve Isabel Marant, trend belirleyici kuralları yıkarak kalıcı bir iz bırakmayı hedefliyor. Isabel Marant’ın yenilikçi tasarımları ve Chuck Taylor’a olan sevgisiyle şekillenen bu koleksiyon, yeni Chuck 70 Wedge silüetine ve ikonik Chuck 70’e modern bir yorum katıyor. Bir doz nostaljiyle harmanlanarak yaratılan bu iş birliği, "Çabasız Lüks" anlayışını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Converse’in en yeni platformlu silüetlerinden olan Chuck 70 Wedge, geçtiğimiz günlerde tanıtılan De Luxe Wedge’in ardından, Isabel Marant iş birliği ile moda tutkunları ile buluşuyor. Chuck 70’in üst kısmı ve orta tabanı ile entegre edilmiş gizli 2,5 inçlik topuğa sahip bu siluet, Marant’ın moda üzerindeki etkisini ve 2010'ların wedge sneaker trendine öncülük eden tasarımlarını onurlandırıyor. 

Koleksiyonu tamamlayan bir diğer tasarımda ise Isabel Marant, Chuck 70 
 hi-top ve Chuck 70 Ox, low-top modellerine kendi dokunuşunu katıyor. Tüm silüetlerde, Fransız pamuk ve polyester jakar üst, ham kenarlı tuval üzerine işlenmiş Marant logosu, çok renkli ince çizgiler ve bağcıklarla uyumlu yarı saydam dış taban tasarımı gibi dikkat çekici özellikler yer alıyor.

Converse x Isabel Marant Koleksiyonu, Isabel Marant Turenne Paris pop-up mağazası, IsabelMarant.com ve tüm Isabel Marant mağazalarının yanı sıra, Converse.com ve seçili mağazalarda dünya çapında satışa sunuldu. İki renk seçeneğiyle Converse severlerin beğenisine sunulan Chuck 70 Wedge, Raven (Siyah); Chuck 70 ve Chuck 70 Ox Vanilla White (Ekru) renkleriyle satışa sunulacak.

İş birliği, Converse'in yeni topuklu ayakkabı serisinin başlangıcını da işaret ediyor. Yakında satışa çıkacak Chuck Taylor All Star Wedge ve Chuck 70 Wedge modelleri, klasik Chuck tasarımını 2,5 inçlik gizli topukla birleştirerek ekstra boy kazandırıyor.