Magazin

CNBC-e yayın hayatına başladı

CNBC-e dokuz yıl aradan sonra ekranlara döndü. Kanal, Yiğit Kirazcı ve Ece Sükan'ın sunacağı programların yanı sıra Dexter, X Files, The Offer ve Gangs of London dizilerini ekranlara getirecek.Türkiye'nin önde gelen ekonomi ve finans kanalı CNBC-e İlbak Holding bünyesinde yayın hayatına başladı. CNBC-e, tüm dünya finans piyasalarında yaşanan son gelişmeleri kapsamlı rapor ve özel röportajlarla iletecek. Kanal, yerel bakış açısını küresele taşıdığı gibi küresel olayların yerel pazarı nasıl etkilediğini de izleyicisiyle paylaşacak. İlbak Holding bünyesinde yer alan CNBC-e, gün boyu sürecek canlı yayın içeriğiyle bölgeye dair finans ve iş dünyası haberlerine yer verirken iç ve dış yapımlardan alınan dizi, yarışma programı gibi farklı ve kaliteli eğlence içerikleriyle yine ekranların iddialı kanallarından biri olacak. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek. CNBC-e frekans bilgileri nedir? CNBC-e Türksat 4A Frekans bilgileri: Frekans: 11837 Sembol: 30000 FEC: 2/3 POL: V (Dikey) CNBC-e hangi platformda hangi kanalda? Digitürk: 30. Kanal Kablo TV: 38. kanal Tivibu: 42. Kanal TVPlus: 31. kanal D-Smart: 38. kanal CNBC-e Türkiye yayın akışı ne olacak? Yeni CNBC-e hafta içi sabah 07.00'den akşam 19.00'a kadar ekonomi yayınları yapacak. CNBC-e'de akşam 19.00'dan itibaren ise diziler, filmler ve yarışmalar yayınlanacak.

Abone Ol

Türkiye'nin önde gelen ekonomi ve finans kanalı CNBC-e İlbak Holding bünyesinde yayın hayatına başladı.

CNBC-e, tüm dünya finans piyasalarında yaşanan son gelişmeleri kapsamlı rapor ve özel röportajlarla iletecek. Kanal, yerel bakış açısını küresele taşıdığı gibi küresel olayların yerel pazarı nasıl etkilediğini de izleyicisiyle paylaşacak.

İlbak Holding bünyesinde yer alan CNBC-e, gün boyu sürecek canlı yayın içeriğiyle bölgeye dair finans ve iş dünyası haberlerine yer verirken iç ve dış yapımlardan alınan dizi, yarışma programı gibi farklı ve kaliteli eğlence içerikleriyle yine ekranların iddialı kanallarından biri olacak. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek.

CNBC-e frekans bilgileri nedir?

CNBC-e Türksat 4A Frekans bilgileri:

Frekans: 11837

Sembol: 30000

FEC: 2/3

POL: V (Dikey)

CNBC-e hangi platformda hangi kanalda?

Digitürk: 30. Kanal

Kablo TV: 38. kanal

Tivibu: 42. Kanal

TVPlus: 31. kanal

D-Smart: 38. kanal

CNBC-e Türkiye yayın akışı ne olacak?

Yeni CNBC-e hafta içi sabah 07.00'den akşam 19.00'a kadar ekonomi yayınları yapacak.

CNBC-e'de akşam 19.00'dan itibaren ise diziler, filmler ve yarışmalar yayınlanacak.