Teknoloji

Çift doz Warcraft kutlamalarına hazır olun!

Warcraft evreni 30. Yıldönümüne yaklaşırken, World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble'daki ekipler 13 Kasım'da özel bir sunumda Warcraft 30. Yıldönümü Direct için bir araya geliyor!

Abone Ol

Bu destansı dönüm noktasını kutlamak için yıldönümü kutlamalarını Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct ile başlatıyoruz - World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble'daki ekipler 13 Kasım'da bir araya gelecek.

Warcraft evreni, Azeroth'un sayısız versiyonuna yayılan maceraların 30. yılına yaklaşırken World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble ekipleri 13 Kasım'da gerçekleşecek olan özel bir sunum için bir araya geliyor!

Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct Yayını, TSİ 21.00'da Twitch, YouTube ve TikTok'ta gerçekleşecek. Warcraft geliştiricileri bu yayında son 30 yıla dair anılarını ve gelecekte neler bekleyebileceğimize dair ipuçlarını paylaşacak.

Direct Yayınının ardından Kutlamalar; Eylül ayında Helvepic tarafından yapımcılığını üstlenilen ve İsviçre'de çekilen "World of Warcraft: Müziğin 20 Yılı" konserinin yayınıyla devam edecek. Konser, World of Warcraft'ın en sevilen müzik eserlerini onurlandıran 21st Century Orkestrası ve üç koroyu - Tales of Fantasy, Ardito ve Madrijazz Gospel - 190 kişilik bir gösteride bir araya getiriyor. 

Yayını Warcraft'ın herhangi bir kanalından izleyen oyuncular; WoW, Hearthstone ve Warcraft Rumble'da kullanılabilecek oyun içi öğeler için ödüller kazanma şansı da yakalayacak. Ödül takvimiyle ilgili ek detaylar yakında paylaşılacak.