Güzellik

Çarpıcı Bakışlar İçin Yeni Favori: Avon'dan Yeni WonderCurl Maskara ile Gün Boyu Kıvrık Kirpikler

Tüm gün kıvrık kalan etkileyici kirpiklere sahip olmak her kadının hayali. Dünyanın önde gelen kozmetik ve güzellik markalarından Avon, yeni maskarası WonderCurl Hacim, Kıvırma & Kaldırma Etkili Maskara ile bu hayali gerçekleştirmeye hazır.

Abone Ol

Maskara uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından, kıvrık ve etkileyici bir görünüm için Lift’n Lock Teknolojisi ile geliştirilen WonderCurl Maskara ile gün boyu kıvrık kirpiklere* sahip olmak mümkün. Tüketici çalışmalarına göre; maskarayı kullanan kadınların %89'u, kirpiklerinin gün boyu kalkık kaldığını belirtiyor.*

Kirpik kıvırıcıya gerek kalmadan, kıvrık görünen etkileyici kirpikler

Ustalıkla tasarlanan kavisli fırçasıyla, tek sürüşte her bir kirpiği kökten uca kıvırarak hacim veren maskara ile kirpik kıvırıcıya gerek duymadan istediğiniz kalkık ve kıvrık görünüme ulaşabilirsiniz.

Hacimli ve kıvrık kirpikler ile bakışlara ihtiyaç duyduğu derinliği kazandıran maskaranın, Blackest Black ve Brown Black renk seçenekleri bulunuyor.

Üstelik uygulaması da oldukça kolay. Dipten başlayarak, fırçanın kıvrımını kirpik çizginizin şekliyle eşleştirin ve kirpiklerinizi nazikçe tarayın. Fırçayı kirpiklerinizin arasından yukarı doğru iterek kökten uca maksimum kıvrılma sağlayın. İstediğiniz hacmi elde edene kadar katlı uygulama yapabilirsiniz.