Magazin

Cansu Tosun beyazlar içinde

'Kirli Sepeti' dizisinin Medine'si Cansu Tosun, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Abone Ol

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan başarılı oyuncu, ‘’yeni sezon başlıyor, çok heyecanlıyız aramıza yeni isimler katıldı, ekibimiz harika, muazzam bir sezon olacak’’ açıklamasında bulundu. Küçük dostu ile alışveriş keyfi yapan güzel oyuncu, yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektirirken, muhabirlerinde fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini toplayan Cansu Tosun, alışverişini tamamladıktan sonra kendisini almaya gelen aracına binip AVM’den ayrıldı.

ALIŞVERİŞ KEYFİ

Ekranların başarılı sunucularından olan Serap Paköz, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel sunucu, uzun süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaşan başarılı sunucu, ‘’her şey harika gidiyor çocuklar bu yağmurlu günü alışverişe ayırdım’’ açıklamasında bulundu. Alışverişinin ardından meydan katında bulunan bir restoranda yakın dostlarıyla kahve eşliğinde günü sonlandıran Serap Paköz, daha sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

ALIŞVERİŞ KEYFİ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Melis Sezen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre meydan katını dolaşarak yeni sezon ürünlerini inceledi. Güzel havanın tadını meydan katında çıkartan güzel oyuncu, ‘’sinema filmi çekimlerimizi tamamladık, ‘Deha’ adlı projemizin çekimleri devam ediyor heyecanlıyız, ben de çekim arası alışveriş yapmak istedim’’ açıklamasında bulundu. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren ve ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu, neşeli ve sempatik halleriyle dikkat çekti. Muhabirlerinde fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren güzel oyuncu, beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini topladı. Güler yüzlü tavrıyla dikkat çeken güzel oyuncunun makyajsız duru güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.