BURÇ KUTUSU 21 TEMMUZ

KOÇ: Anne ve babanız ile ilgili konular da yine gündeminizde olabilir. Sizlerin yaşam şekliniz ve genel hedefleriniz önem kazanmakta. İş çevrelerinizde bir değişim konusu gündemde olabilir, üstleriniz ile ilişkileriniz de dikkat çekiyor olacak. İş konuları, beklediğiniz cevaplar varsa örneğin bu konularda hareketlilikler devrede olabilir.

Abone Ol

KOÇ: Anne ve babanız ile ilgili konular da yine gündeminizde olabilir. Sizlerin yaşam şekliniz ve genel hedefleriniz önem kazanmakta. İş çevrelerinizde bir değişim konusu gündemde olabilir, üstleriniz ile ilişkileriniz de dikkat çekiyor olacak. İş konuları, beklediğiniz cevaplar varsa örneğin bu konularda hareketlilikler devrede olabilir.

BOĞA: Davalar ve bazı yasal sonuç beklediğiniz işleriniz bunlar ile ilgili gelişmeler de beklenebilir. Venüs ve Merkür yuvanızda gezinmekte, evinizde yapmak istediğiniz düzenlemeler ve yenilikler için de avantajlar devrede olacak. Özellikle Güneş’in de Aslan burcuna geçişi ile birlikte ailevi konularda öne çıkacak diyebilirim.

İKİZLER: Venüs ve Merkür’ün Aslan burcunda olması sizlere yakın çevre ve genel seyahat konularında da destekler getirmekte. Bu hafta Güneş’in de Aslan burcuna geçişi ile bir seyahat hazırlığında olabilirsiniz. Maddi konular ön plana çıkıyor.

YENGEÇ: Genel rutininizi ilgilendiren işlerinizin de düzenlendiği bir dönemde olduğunuzu da göstermekte. Önemli kararlar alıyorsanız bu konuda desteklendiğiniz, alacağınız haberlerin sizler için önemli olduğu ama bu haberlerin de olumlu olabileceğini düşünüyorum.

ASLAN: Sağlıklı beslenme, egzersiz ve diyet programına başlayabilir, genel rutininizde değişimler isteyebilir ve bazı düzenlemeler içinde olabilirsiniz. Yanınızda çalışan insanlar olmak üzere, birlikte çalıştığınız insanlar ile olan ilişkiniz de önem kazanabilir.

BAŞAK: Eğer anne veya baba iseniz çocuklarınızın istediği bir konu veya bir yenilik sizler için önem kazanabilir. Venüs ve Merkür Aslan burcunda ve sizlere bir diğer yandan da dinlenme ve kendinize bakma enerjisi vermekte. Güneş’in de Aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte biraz izole olmak da isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Venüs ve Merkür’ün Satürn ile açıları bu hafta son derece olumlu, dolayısı ile kararlarınızda çevrenizin desteği olabileceği gibi, iş konularında çevre desteği ile önemli görüşmeler de yapabilirsiniz. Yani bir yandan bazı stresli durumlar var gibi, fakat stres ile birlikte desteklere de açıksınız .

AKREP: Kararlar, açıklamalar, yolculuklar ve imzalar ile ilgili konular önem kazanıyor bu dolunayda. Dolunay’ın yönetici gezegeni Satürn ise kaynaklar alanınızda. Kardeşler ile ilgili bir konu, parasal bir durum, ortak bir karar ve bunun ile ilgili bir maddi konu gündeminizde olabilir.

YAY: Venüs ve Merkür ile destekleyici açılarda olacak. Kariyer konularında destekler alıyorsunuz, ayrıca bir teklife de son derece açıksınız. Dolayısı ile Dolunay enerjisi ekonomik anlamda bir yandan da alabileceğiniz destekleri işaret edecek sizlere. Bu hafta aşk ve sevgi konularında bekar olan yaylar için, gittikleri seyahatlerde karşılaşmalar ve tanışmalar söz konusu.

OĞLAK: Satürn’ün Venüs ve Merkür ile yaptığı dost görünümler sağlık konusunda sizleri güçlendirmekte, olası sağlık problemleriniz varsa bunları çözmek konusunda destekler almaktasınız. Ortaklaşa işler, para haneniz dolmaya başlıyor, kredi çekmek, borç para almak vermek gibi temalar öne çıkıyor, para konuşuyor, parayla ilgileniyorsunuz genel anlamda.

KOVA: Destekleyici enerjileri bu hafta hissediyorsunuz, bu da size bir görüşme ve hayatınızdaki insanlardan bir destek alabileceğinizi göstermekte. Güneş karşıt burcunuzda ikili ilişkiler evinde bu hafta, ortaklı konular olmak üzere, her türlü ilişkiler adına önemli zamanlar.

BALIK: Günlük rutininizde ve genel işlerinizde birtakım yeniliklere de açık olabileceğinizi de göstermekte. Venüs ve Merkür rutin ve genel tempo adına yoğun bir dönemde olduğunuzu gösterirken, Dolunay ve sonrasında Güneş’in de Aslan burcuna geçişi iş yaşamınız ve genel rutininizde bazı düzenlemelerin de önem kazanacağını söylüyor.