BURÇ KUTUSU 14 NİSAN

Merhabalar, öğlen saatlerine kadar elimizdeki işleri tamamlamaya çalışırken, akılcı ve pratik olmaya özen göstermeliyiz .

Abone Ol

Merhabalar, öğlen saatlerine kadar elimizdeki işleri tamamlamaya çalışırken, akılcı ve pratik olmaya özen göstermeliyiz . Öğleden sonra ay aslan burcuna geçiş yapacak , kendinden emin ve iddaalı bir ruh haline bürünebiliriz fakat bu herkes tarafından hoş karşılanmayabilir. Ay ve güneş arasında gergin açı oluşu bazı işlerin hiç de düşündüğümüz gibi gitmeyeceğini gösteriyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar bugün ev işlerinizi düzenlemeye çalışırken yorulabilir ve bitkin düşebilirsiniz, yapacağınız işlerde hızla yol almak istemek ,aceleci davranmak; sizi başarıya giden yolda engelleyen esas neden.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün kardeşinizden veya akrabalarınızdan birinden alacağınız habere sevineceksiniz, işleriniz iyi gidiyor fakat patronlarınızla aranızda mesafe var ,fikir çatılması yaşanabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, takıntılı düşüncelerinizden kurtulmalı ve stres yüzünden para harcamalarınızı biraz azaltmalısınız. Sosyal çevreniz ve sevdiğinizle olan aktiviteleriniz yüzünden kazandığınızdan fazla harcama yapıyorsunuz. Yani ayağınızı yorganına göre uzatamıyorsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ay sizin burcunuzda ,sizi duygusal yönden destekliyor fakat iş konularında gerilimleriniz var. Neyi nasıl yetiştireceğinizi bilememek sizi ikileme götürebilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, duygusal geriliminiz bitmek üzere merak etmeyin , sakinleşin. Gün ortasında çok daha neşeli ve mutlu olacaksınız. Alacağınız haberlere sevinecek ve iş hayatınızda verimlilik alacaksınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, önünüze zamanında sizi üzmüş birinden intikam alma şansı çıkacabilir bugün. Almayın sakın , bırakın kendi haline…Çünkü bu sayede siz, çok daha iyi bir ödüle layık olacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sosyal hayatınız canlanıyor, arkadaşlarınızla birlikte şimdiden haftasonu programları yapabilirsiniz. Umutlu ve geleceğe karşı iyimser bir bakış açısı yakalayabileceğiniz bir gün.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün çok güzel bir iş anlaşması yapabilir ve kendinizi çok yaratıcı gösterebilirsiniz. Sizin için şanslı bir gün olucak, ikili ilişkilerinizde de uyumlu bir çiftsiniz.Seviliyorsunuz.

YAY: Sevgili Yaylar, bir miras konusu gündeme gelebilir, aile içinde bölüşülmesi gereken bir mal davanız olabilir. Ortaklaşa kazançlarınızda zorluklar ve çekişmeler var.Genel anlamda aktif ve koşuşturmalı bir gün bekliyor sizi.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, iş konularında şanslı olacağınız bir gün, ilerlemenizi herkes takdir ediyor, bugün özellikle yalnız olan oğlaklar, sevdikleri kişiyi aileleriyle tanıştırmadan önce iki kere düşünmeliler, ummadığınız bir sorun çıkabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, sağlık konularınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş yoğunluğu ve aile içi koşuşturmalar yüzünden bayağı gerildiniz, rahatlamak için alternatif yollar denemelisiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendi yeteneklerinizi geliştireceğiniz ve yaratıcı çalışmalar içerisinde olacağınız bir gün olucak sizler için, ilgi alanlarınız çok fazla ve bir seçim yapmak zorundasınız , gerçeklerle yüzleşmekten ise kaçınmayın.