BURÇ KUTUSU 1 MAYIS

O kadar çok Retro gezegen var ki bu ara; bir şeyleri yerli yerine oturmak gerçekten çok zor.

Abone Ol

KOÇ: Sevgili Koçlar, yakın çevre veya eşiniz dostunuz olan bir kimsenin herhangi bir ameliyat, hukuki dava, seyahat gibi durumları olabilir ve bu durum sizi de bağlayabilir. Kendinizi mantıklı olmaya teşvik etmelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, güzel bir pazar sizler için, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle güzel organizasyonlar yapabilir ve hayatın keyfini çıkarabilirsiniz, üzüldüğünüz şeyler geçmişte kaldı.Işıl ışıl parladığınız bir gün.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ailevi konuları kafanıza taktıkça siz kaybediyorsunuz, farkında değilsiniz. Kendinizi işinize ve gelecek hedeflerinize yöneltirseniz, çok daha iyi sonuçlara sahip olacaksınız. İkili ilişkiler ve duygusal konular için uygun bir gün değil.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, olaylara bakış açınız değişiyor, herşeyin derinine inmektense, bazen yüzeysel olmak, duygularınızın esiri olmadan yaşamak zorundasınız; çünkü hayat bunu gerektiriyor bazen. Miras ve para konularınız gündemde.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, özellikle bekar olan aslanlar, birkaç kişi arasında kalabilirler, kararsızlık ve ikilem sizleri bekliyor olabilir. Bugün iş konuları sizin için daha önemli olup, haftanın genel değerlendirmesini yapmanız gerekebilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, sağlık konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz, iş yüzünden kendinizi strese sokmuş olabilirsiniz. Bugün evinizde günlük rutin işlerinizle uğraşacak ve tamirat tadilat gibi gerekli düzenlemeleri yapacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sinirlerinizin hassas olduğu bir gün, denge kurmalı ve dikkatli adımlar atmalısınız. Parasal olarak yaşadığınız sorunlar ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Ailenizden destek alacaksınız.

AKREP: Sevgili Akrepler, aşk ,eğlence ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar artıyor. Aynı zamanda sosyalliğiniz de artıyor. Fakat bir takım hayalkırıklıkları olabilir. Bugün Satürn ve Marsın, Neptünle kare açısı mevcut. Sınırları zorlamamalısınız.

YAY: Sevgili Yaylar, ailenizden biriyle yaşayacağınız bir tartışma canınızı sıkabilir. Hayaller ve gerçekler sizler için şu ara pek de uyumlu çalışmıyor olabilir sevgili Yaylar, beklentilerinizi aza indirmeli ve sessiz kalmayı denemelisiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, şanslı bir gün sizler için… Oldukça iletişimci ve arkadaş canlısı , herkesin derdine ve yardımına koşan bir tavırdasınız; bu da sizlere kazanç sağlıyor. Yakın çevrenizde hoş gelişmeler var.

KOVA: Sevgili Kovalar, parasal konularda birinden alacağınız tavsiye çok işinize yarayabilir. Bu alanda farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Genel olarak hem dinlenmek hem de çalışmak için uygun bir gün, ikisini bir arada yürütebileceksiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendinizle ilgili kararlar alacağınız bir gün sizler için… Belki biraz bencillik yapabilir ve sadece sizi mutlu edecek olan şeye yönelmek isteyebilirsiniz. Agresif insanlardan uzak kalmak sizin için yararlı olucaktır.

PAZAR GÜNÜNE ÖZEL;

RETROLAR …

O kadar çok Retro gezegen var ki bu ara; bir şeyleri yerli yerine oturmak gerçekten çok zor. Birini halletsek , diğeri önümüze engel çıkarıyor sanki . Jüpiter Retro, Merkür Retro, Satürn Retro, Mars Retro, Plüton Retro …5 gezegen, 5’i de geri harekette … Geri hareket demek; aslında tabiki geri gitmesi demek değil gezegenin; hiçbir gezegen geri gidemez, sadece dünyadan bakıldığında; gezegen yavaşlamıştır ve geri gidiyor gibi görünür. Astroloji buna geri harekette der. Bir takım pürüzlerin ve yavaşlamaların yaşanılıcağını işaret eder. Jupiter; bolluk ve şans gezegeni gezegeni, Satürn ; kısıtlama ve disiplin getiren gezegen, Mar; hareket etmek, aksiyon almak ve reflekslerimiz, Plüton; dönüşüm ve değişim gezegeni, Merkür ise iletişim ve algılamayla ilgili gezegendir.

Düşünün ki tüm bunlar hayatımızda büyük rollere sahipler ve hepsinde şu an Retro hareket var. Peki ne yapmak lazım ? Belki, bazı şeyleri kabullenmek zamanı, hırslarımızdan, öfkemizden arınma dönemi, bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak gerekiyor. Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, tüm bunların yaşanması lazımmış demek gerekiyor bazen. En önemlisi hayatın bir denge olduğunu anlamak, dengede kalmak için çaba sarfetmek. Ne çok fazla, ne de az...Kime ne kadar değer vereceğiniz, ne için savaşacağınız, ne için kendinizi feda edeceğiniz ya da etmeyeceğiniz? … İşte tüm bunları iyi hesaplamalı ve hayata bir de bu açıdan bakmalısınız.

Sevgiyle kalın, iyi pazarlar...