Bakan Şimşek'ten kartla ödeme kabul etmeyen işletmelere uyarı Bakan Şimşek'ten kartla ödeme kabul etmeyen işletmelere uyarı

Yeni haftaya başlarken ekonomik takvime baktığımızda, haftanın en önemli verilerinden birinin FED faiz kararı olduğu söylenebilir. Bununla birlikte hafta içerisinde OPEC ve Uluslararası Enerji Ajansı’nın yayınlayacağı aylık raporlar da yakından takip edilecek. Raporlar ile sektöre dair ipuçları ve bilgiler alınacak. Diğer yandan piyasalar jeopolitik gelişmeleri de yakından izliyor.

Orta Doğu’da gerilimler devame derken, Avrupa kanadında da haftasonu yaşanan Avrupa Parlamentosu seçimleri takip edildi. Seçimler sonucunda Fransa Cumhurbaşkanı Macron, aşırı sağın büyük farkla ilk sırada çıkması ardından parlamentoyu feshetti. Hafta ortasında ise ABD kanadından gelecek olan ham petrol stokları takip edilecek. Crude ürününü teknik olarak inceleyecek olursak 76.65 – 78.50 – 80.55 seviyeleri direnç noktaları olarak; 74.22 – 72.61 – 70.54 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.

Kaynak İnfo Yatırım

Kaynak: (Hibya Haber Ajansı)