BEGİKAD’ta yeni dönem

Geçtiğimiz hafta Ankara Sanayi Odası’nda Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği’nin 3. Olağan ve İdari Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Üç yıldır tek isim olarak, başkan adayı olan Sn. İlker Bayram seçimle yeni dönemde de başkanlığa devam edecek. BEGİKAD’ı geçtiğimiz yaz 7. yıl balolarına katılım sağlayarak tanıma fırsatı bulmuştum. Kuruluşlarından bugüne kadar bir dernekten çok daha ötesi olduklarını da zaman içerisinde görmüş oldum. Beşiktaş camiasında ‘alan değil veren bir dernek’ olduklarını da her zaman, daha fazlasını vererek gösteriyorlar. Beşiktaş’ta ilklerin öncüsü olan BEGİKAD ilk Beşiktaş ormanının da öncüsü, Sn. İlker Bayram “gerekirse ilk hastaneyi de biz açacağız” diyor.

Tüpraş stadyumunda 4 adet locaları var. Anlayacağınız kulüp ve camianın gelişmesi için ellerinden gelenin en fazlasıyla emek sarf ediyorlar. Tabii ki sosyal sorumluluk projeleri de çok fazla. Belki de beni derinden etkileyen kısım bu oldu. Malum benim için kadın ve çocuklar söz konusu olduğunda akan sular durur. BEGİKAD’ın da bakış açısı bu yönde. Zaten adında ‘Kadın’ın geçtiği ilk ve tek spor kulübü derneği olduğundan da bu ince düşünceye sahip olduklarını anlamanız mümkün. Dernek bünyesinde birbirinden değerli Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri var. Herkesin amacı karşılık veya kar gütmeden Beşiktaş için bir şeyler yapabilmek.

Ekim ayı itibari ile de yayın hayatına merhaba diyen BEGİKAD TV’nin ekran yüzü olarak ben de bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş camiasına tarafsız haber anlayışımız ile en doğru haberleri, en hızlı şekilde ileteceğiz. Sayın İlker Bayram başkanımızı ve yönetim kurulunu tekrar tebrik eder, bütün BEGİKAD Ailesi’ne yeni dönemin hayırlı ve başarılarla dolu olmasını dilerim.