Gastro

Bayram Kutlamalarının Vazgeçilmezi Vakko L'Atelier Kofreleri

Fransız şeflerin usta ellerinde hayat bulan tarifleriyle Vakko L'Atelier, bayrama özel hediye seçenekleri ve el yapımı Vakko Chocolate çeşitlerinin yer aldığı kofreleri ile damaklarda şölen yaşatmaya devam ediyor.

Abone Ol

Vakko L’Atelier, en iyi kalite kakao çekirdeklerinden üretilen artizan Vakko Chocolate çeşitleriyle bayram kutlamalarıyla özdeşleşmeyi sürdürüyor. Pembe ve yeşil olmak üzere iki farklı özel tasarımdan oluşan kofre setleri ile bayrama özel bir anlam katan Vakko L’Atelier, mutluluğu paylaşmanın özel bir yorumunu sunuyor.

Şıklığın hediyeye bir yansıması olarak özen ve tutkuyla hazırlanan Vakko L’Atelier lezzetleri bayramı renkli ve lezzetli bir hale getiriyor. Farklı çeşit ve gram alternatifleri ile sunulan kofrelerden sıra dışı tasarımıyla Yeşil Büyük Kofrede; kakao tozlu dragee almond, extrafine, sütlü gaufrette, bir Vakko Chocolate klasiği olan karemelli tuzlu badem çikolata ve caramel lezzetleri buluşuyor. Bayramın enerjisini yansıtan rengiyle Pembe Kofre’de ise napolitains, superfine, bitter gaufrette ve pudra şekerli dragee almond seçenekleri yer alıyor.