AVRUPA PARLAMENTOSU'NDA KÜRTLERİN DEĞİL TERÖRÜ DESTEKLEYENLERİN KONFERANSI

Dünya değişiyor. Avrupa Parlamentosu'nda "bazıları" hiç değişmiyor. Her yıl aynı "palavralar" tekrarlanıyor. 

Abone Ol

Bu yıl Avrupa Parlamentosu’nda bir kez daha “PKK’yı destekleme konferansı” yapılıyor. “Terör örgütü PKK’nın lobisinin” yapılmakta olduğu 15. konferans! Avrupa Parlamentosu’na yakışmıyor bu tarz bir konferans. AP’deki yüzlerce milletvekilinin PKK terör örgütü ve terörü lanetlediğinden eminim.

Bu konferansı organize edenler “Kürtler” adına “Kürtleri istismar etmekteler. Kürtlerin büyük bir çoğunluğu PKK terör örgütünden nefret etmekte. En son Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’de Kürtleri PKK terör örgütünün Suriye’deki uzantısı YPG zulmünden kurtardığında bu gerçeği gördük. Suriyeli Kürtler Türk askerlerini coşkuyla karşıladı ve onlara teşekkür etti.

PKK terör örgütü, Türkiye’de, Suriye’de ve Irak’ta Kürtlere zulmetmekte. PKK’yı desteklemeyen Kürtler katledilmekte.

Avrupa Parlamentosu’nda bu konferansa destek veren “Sol Grup”, “Yeşiller” ve “Sosyal Demokrat Grup” mensubu milletvekilleri bilmiyor mu bunu? PKK’nın en başta Kürtlere zarar veren bir terör örgütü olduğundan haberleri mi yok acaba? Keşke öyle olsaydı! Maalesef öyle değil!

Konferansı organize edenler ve selamlama konuşması yapanlar arasında Yunanlı bir milletvekilinin de olması bizi hiç şaşırtmıyor. Çünkü mesele Kürtler değil! Asıl amaç Türkiye karşıtlarını desteklemek. Kimse Türkiye’yi sevmek ve desteklemek zorunda değil. Ancak Türkiye karşıtlığı uğruna demokrasi ve insanlık düşmanı bir terör örgütünü destekleyenlere platform sunmak tam bir skandal.

Konferansta “Abdullah Öcalan ve Ortadoğu’da krizin çözümü” adı altında panel yapanlar Abdullah Öcalan’ın onbinlerce insanın katlinden sorumlu bir terör örgütü elebaşısı olduğunu da mı bilmiyor acaba?

5 ve 6 Aralık günleri, yani önceki gün ve dün Avrupa Parlamentosu’nda gerçekleşen bu konferans aslında AP için bir “kara leke”!

Konferansa Türkiye’den katılan ve PKK terör örgütüne karşı olan tek bir konuşmacı yok! Türkiye’den katılan iki konuşmacı dışında konferansta aktif görev alan Türkiye kökenli isimler Almanya’dan ya da Belçika’dan katılan ve daha önce “PKK terör örgütünü desteklediklerini” defalarca açıklamış şahıslar.

Konferans “Dünya politikasında Kürt faktörü” adı altında yapılmakta. Ancak terör örgütünü desteklemeyen tek bir Kürt entelektüel katılmıyor! Kısacası aslında bu konferansta geniş Kürt yığınlarını temsil eden tek kişi yok. Kürtler yok ama “adları kullanılmakta”.

Yazık! Oysa Avrupa Parlamentosu eğer gerçekten Kürtler için yararlı etkinlikler yapabilirdi. Suriye’de diktatör Esad’ın ve PKK terör örgütünün uzantısı YPG terör örgütünün zulmü altında acılar çeken Kürtlere destek olabilirdi. Suriye’de birçok bölgede DEAŞ terör örgütü ile iş birliği yapan YPG terör örgütü bir çok Kürt ailesinin evladını zorla kaçırarak terörist olarak eğitmekte. Kürt anneler bu vahşete isyan etmekte. Avrupa Parlamentosu milletvekilleri bu Kürt anneleri niye davet etmiyor konferansa?

15. kez aynı “palavralarla” sözde Kürtler için bir şey yaptığını sananlar aslında Kürtlere en büyük kötülüğü yapmaktalar.

Kürtler için gerçekten iyi şeyler yapmak isteyen ilk önce PKK terör örgütünü destekleyenleri Avrupa Parlamentosu’na davet etmez. Avrupa Parlamentosu, PKK terör örgütüne destek verenlerin “platformu” olmamalı.

Avrupa Parlamentosu’na yakışan teröre karşı tavır alan tüm Kürtler için etkinlikler yapmaktır aslında.

İnşallah o günleri de göreceğiz ve insanlık adına çok sevineceğiz.