AMELİYATSIZ, AĞRISIZ VE SIZISIZ TEK SEANSTA BÖLGESEL YAĞLARINIZDAN KURTULUN!

İstenmeyen bölgesel yağlar; bayan, erkek günümüz insanının en büyük sorunlarından biridir.

Abone Ol

Özellikle bel ve basen bölgesinde toplanan yağ dokusunun neden olduğu rahatsız edici görüntü sebebiyle milyonlarca kişinin dünya üzerinde başvurduğu birçok yöntem olsa da, bölgesel zayıflama için tek geçer yol yakın zamana kadar cerrahi müdahale isteyen Liposuction idi. Ancak artık günümüzde Cryolipolysis, yani Soğuk Lipoliz yöntemi ile cerrahi bir müdahale olmadan, ağrısız, ilaçsız ve tek seansta istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kalıcı olarak kurtulmak mümkün.

SOĞUK LİPOLİZ BÖLGESEL İNCELME NEDİR?
Zeltiq soğuk lipoliz, yağ hücrelerini belirli bir dereceye kadar, diğer dokulara zarar vermeden soğutarak vücuttan atılmasını sağlayan etkili bir zayıflama yöntemidir. FDA onaylı ve patentli bu eşsiz teknoloji, sadece 1 saatlik uygulamayla deri altındaki yağ hücrelerini hedef alarak eliminasyon noktasına kadar dondurur. Yalnızca yağ hücreleri donar, diğer dokular zarar görmez. Her yaştan erkek ve kadınlara uygulanabilen, özellikle yoğun tempolu iş ve özel yaşamlarından ödün vermek istemeyen kişilerin tercih ettiği ağrısız, acısız, zahmetsiz ve sadece 1 seanslık işlemdir. Soğuk lipoliz cihazı düşük sıcaklıkta vakum masajı uygulanılarak yağ hücrelerinin çekilmesini sağlar. Bu şekilde yağ hücreleri vücut sıcaklığının altında izole edilerek vücuttan atmasını sağlar.
Bölge öncelikle 45 dereceye kadar ısıtıldıktan sonra aniden – 5 dereceye düşürülüp ve biraz bekletildikten sonra yağ hücrelerinin küçülüp geri dönüşümsüz yok olmasını sağlar.Aynı zamanda ani sıcaklık düşümü sayesinde bölge sıkılaşmaktadır.
Soğuk lipoliz her bölgeye uygulanabilmekle birlikte daha ziyade bölgesel yağların bulunduğu; Karın, gıdı, kalça, bel, bacak,sırt ve kollarda uygulanmata ve son derece başarılı sonuçlar elde edilmektedir.