30 EKİM 2017, PAZARTESİ

​Ay, Balık burcunda. Haftaya başlarken pazartesi sendromuna girebiliriz, yeterince dinlenememiş ve işe başlama konusunda geri adım atmak isteyebiliriz. Duygusal tepkilerin ve motivasyonun düşük olduğu bir gün. Öğleden sonraki saatler daha yüksek enerjiler devrede.

Abone Ol

Ay, Balık burcunda. Haftaya başlarken pazartesi sendromuna girebiliriz, yeterince dinlenememiş ve işe başlama konusunda geri adım atmak isteyebiliriz. Duygusal tepkilerin ve motivasyonun düşük olduğu bir gün. Öğleden sonraki saatler daha yüksek enerjiler devrede.

KOÇ: Sevgili Koçlar, hukuksal bir mesele canınızı sıkmış ve artık beklemekten usanmış olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi günlük rutin işlerinizle çok fazla meşgul ediyor ve yoruyorsunuz. Haftaya Ay Balıktayken başlıyoruz… Sizler için monoton ve birazda içe dönük bir enerji bu.

BOĞA: Sevgili Boğalar, Venüs yönetici gezegeniniz Güneş’le kavuşumda olacak bu hafta boyunca çok güzel bir şey bu fakat aynı zamanda Satürn’den karşıt açı alıyor olacaksınız; yani güzel sandığınız şeyler bir anda değişebilir veya iyi sandığınız işin arkasından hiç de iyi bir şey çıkmayabilir. Her hayırda bir şer vardır.

İKİZLER: Sevgili İkizler, Venüs ve Güneş’in muhteşem kavuşumu var bu hafta ve sizin burcunuzda gerçekleşiyor, aşk, sevgi, estetik, güzellik adına ne varsa adımlar atabilir, bu konularda şanslı olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Bazı İkizler, aşk ve iş konularını birbirine karıştırabilir. Gerçekler ve hayaller çakışıyor.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, yurtdışı ve yurtiçi seyahat planlarınızı yaparak haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Yalnız bu hafta düşmanlarınız çok onu belirtmek zorundayım, arkanızdan iş çeviren kişiler bir bir ortaya çıkıyorlar sanki… Biraz düşünceli biraz da hayal kırıklığına uğramış bir ruh haliniz olabilir bu hafta ….

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ödemeleriniz ve harcamalarınız bayağı bir artışa geçti, fakat bu hafta uyumlu açılar sizleri özellikle para kazanma koşullarında destekleyecek, fikirleriniz şahane, zihniniz açık, bu şartlarda en azından bir yandan geliyor bir yandan gidiyor ve dengede kalabiliyorsunuz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, evet Jüpiter düz harekette ve Merkür yöneticiniz düz harekette, artık biraz nefes almaya başladınız, biraz daha rahatsınız sanki geçmiş dönemlere nazaran, havalarında ısınmasıyla hayata daha olumlu ve daha pozitif yaklaşıyorsunuz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, miras konularının konuşulduğu belki mal paylaşımları yapmanız gereken bir dönemden geçtiğiniz bir hafta… Ailevi temalar ön planda, eski defterler, anılar hatıralar sizler için değer kazanıyor. Haftaya biraz duygusal başlıyorsunuz.

AKREP: Sevgili Akrepler, haftaya hobileriniz, kişisel bakımlarınız ve zevk aldığınız şeylerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Çocuk bekleyen Akrepler için olumlu cevaplar olabilir; bazı Akrepler ise aşk yönünden şanslı olacaklar, Akrepler aslında hep şanslıdır aşktan yana, şansını zorlar sadece!

YAY: Sevgili Yaylar, haftaya kırgın biriyle barışarak başlayabilirsiniz. Ailenizden birisi olabilir bu veya yakın çevrenizden birileri… Ay Balıkta olacak haftanın başında, daha yapıcı ve uyumlu bir atmosferde olacaksınız sizler, bu enerjiyi değerlendirip, küslükleri, yanlış anlaşılmaları sonlandırabilirsiniz sevgili Yaylar.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, iletişiminizin arttığı, ortaklıklar, iş konuları, yakın çevrenizle diyaloglarınızın iyi gittiği bir pazartesiye başlayacaksınız. Arkadaş çevrenizin de desteğini görecek ve işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Ay Balıkta başlıyoruz haftaya, sizler için kardeşleriniz ön planda olacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, haftaya Ay Balık burcundayken başlıyoruz, sizlere biraz farklı bir enerji bu aslında, mantık ve duygularınız çakışabilir, romantik olmakla olmamak arasında git-geller yaşayabilirsiniz ki; sizler, daha çok akılcı ve rasyonel bakan, realist bir yapıya sahipsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, haftaya sizin burcunuzda bulunan ayın size vermiş olduğu güç ile başladınız. Moralinizi ve enerjinizi yüksek tutmaya çalışıyorsunuz, fakat iş konularınızla başınız dertte, otorite figürleri ve üstlerinizle çatışmanız devam ediyor.