​26 TEMMUZ 2017, ÇARŞAMBA

Ay ve Merkür, Başak burcunda. Tempoya ayak uydurmak, biriken işlerimiz varsa hızlı ve pratik çözümlerle finalize etmek konusunda avantajlıyız.

Abone Ol

Ay ve Merkür, Başak burcunda. Tempoya ayak uydurmak, biriken işlerimiz varsa hızlı ve pratik çözümlerle finalize etmek konusunda avantajlıyız.

Güneş ve Mars kavuşumu sağlığımıza ve sinir sistemimize dikkat etmemiz gerekliliğini vurguluyor. Bugün kalp sağlığımız bizim için önemli.

KOÇ: Sevgili Koçlar, elinizdeki doneleri kullanarak, verimli işlere imza atabilirsiniz. Bu aralar sıkça rastlaştığınız birileri size yardımcı olabilir. Akıl almak ve bilgi alışverişi her iki tarafa da faydalı olacaktır.

BOĞA: Sevgili Boğalar, huzur arayışınız artarken, güzel yemekler yapmak, romantik anlar yaşamak ve biraz da sevgiye olan ihtiyacınız büyüyor. Bugün sürpriz kişilerden size gelen destekler var, enerjiniz yüksek ve adım atmak için önünüzde engel yok.

İKİZLER: Sevgili İkizler, meditasyon benzeri rahatlama hareketleri, dualar sizlere iyi geliyor bugünlerde, bilinçaltınıza çok şey biriktirmeden temizlenmek ve arınmak, içinizi ferah tutmak dualarınızın kabul olmasını sağlayabilir.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendinizle ilgili bir karar almak ve bu yolda ilerlemek isteyeceğiniz bir gün. Her şeyden önce kendinizi düşünüyorsunuz. Bu hem iyi hem de karşı taraf açısından kötü olabilir. Kişisel bakımlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, arkadaşlarınızla fikir birliği yapacak ve güzel bir şey için kolları sıvayacaksınız. Haftanın bugünü sizler için enerjik ve dopdolu geçecek, çevreniz kalabalıklaşıyor. Etrafınız yeni insanlarla dolu.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iş konuşmak, iş yapmak sizin birinci sıranıza yükseliyor bugünlerde, eve kapanmak yerine üretmek ve bir şeylerin peşinden gitmek istiyorsunuz. Bu da sizi ve çevrenizi mutlu ediyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, biraz yorgun hissedebilirsiniz kendinizi, çok iş birikmiş kafanızda, bunlarla nasıl mücadele edeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Dua etmek, yalnız kalmak, eskiye kafanızı takmamak gerekiyor bugün.

AKREP: Sevgili Akrepler, uzak akrabalar ve yurtdışı projeler ön planda. Sevdiğiniz kişinin kardeşinden sürpriz bir teklif gelebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi teşvik edecek ve tetikleyecek.

YAY: Sevgili Yaylar, ortaklaşa para haneniz, ortaklarınız ve eşinizin iş durumuyla alakalı konular ön planda olacak bugün. Yeni teklifler ve olaylar var, sevdiğiniz kişiden destek bekliyorsunuz ve istediğiniz olacak.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, eşinizle ve aşk yaşadığınız kişiyle buzları erittiniz, güzel bir haber var size bugün. Hiç hazır olmadığınız halde, bir davete katılmak durumunda kalabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, sağlık konularında iyiye giden işaretler var, gündelik işlerinizde hazır yolundayken, bugünü iyi değerlendirin ve plan program yapın. Yarın çok fazla zamanınız olmayabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, el becerilerinizle ilgili bir iş konusu gündeminizde. Çocuklarınız varsa, onlarla ilgili kararlar alarak, yeni adımlar atabilirsiniz. Girdiğiniz bir ortamda ilginç biriyle tanışacak ve yeni kapılar açıldığını göreceksiniz.