​16 TEMMUZ 2023 PAZAR

Bu haftaya önemli iki olayla başlıyoruz. Birincisi Yengeç burcundaki Yeniay, ikincisi kaderin kontrolcülerinin burç değiştirmesi olacak.

Abone Ol

Bu haftaya önemli iki olayla başlıyoruz. Birincisi Yengeç burcundaki Yeniay, ikincisi kaderin kontrolcülerinin burç değiştirmesi olacak. Ay düğümleri 18 aylık yeni burçlarında yolculuk yapacaklar. Artık benim keyfim, benim param, benim değerim konuları bitiyor, bir tek ben var, benim cesaretim, benim girişimlerim, benim savaşım, başlıyor. Cesur yanlarımızı öne alacağız. Aslında varoluş oyunu tekrar başlıyor. “Ben”, yoksam hiçbir şeyin olmadığını anlayacağız.

Yengeç Yeniayı ise zorlu başlangıçlara neden olacak. Bitirmeden başlayamayacağız bu Yeniayda, kadersel zorlanmalar olacak. Duygularımızı, hissedişlerimizi ön plana almalıyız.
22 Temmuz günü Venüs geri gitmek için Aslan burcunda duracak. 23 Temmuz’dan itibaren 40 gün retro olacak. Tüm ilişkilerimizi, aşkı, sevgiyi, çocuklarla olan ilişkilerimizi, kendi içimizdeki çocukla olan ilişkilerimizi, lüks harcamalarımızı gözden geçireceğiz.
23 Temmuz günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Artık yazı iyice hissedeceğiz. Eğlence, aşk, oyun zamanı başlıyor. Kral kraliçe olma dönemindeyiz. Yaşam enerjimizi sabitleyeceğiz. Özgüvenli olacağız. Güneş gibi parlamak isteyeceğiz. Bir ay boyunca merkezde olmak, oyun oynamak, eğlence, aşk, cinsellik, yaratıcılık, çocuklar, hobiler ön planda olacak. Isımızla ışığımızla parlayıp bunu etrafımıza göstermek isteyeceğiz.

Sevgili Koçlar; yeniay aile, yuva ev konularında başlangıçlar yaptıracak. Biraz zorlu olacak. Kuzey ay düğümü burcunuza geçiyor. Artık “Ben”, deme zamanınız başlıyor. Cesur ve girişimci yanlarınızı ön plana alacaksınız. Güneş Aslan odağınızı aşka ve eğlenceye çevirecek. Venüs retrosu da bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Boğalar; yeniay yakınlarınız, kardeşlerinizle ve iletişimsel konularda başlangıçlar yaptıracak. Kuzey ay düğümü ruhsal konulara yönünüzü çevirecek. Dinlenme isteğiniz artacak. Güneş Aslan odağınızı ev, aile konularına çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili İkizler; yeniay parasal konularda, kazançlarınızla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü sosyal hayata, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza çevirecek. Güneş Aslan odağınızı yakın akraba, yakın arkadaşlar, kardeşlere ve iletişimsel konulara çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Yengeçler; yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendi isteklerinizle başlangıçlar yapacaksınız. Kuzey ay düğümü yönünüzü toplumsal alana, gelecek planlarınıza çevirecek. Güneş Aslan odağınızı paranıza, kendi değerinize, kazançlarınıza çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Aslanlar; yeniay kör noktanızda olacak. Başlangıçları birkaç gün sonra yapın. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin iş ve sağlık konularında yeni gelişmeler olacak. Kuzey ay düğümü yönünüzü uzaklara, yabancılara, uzak akrabalara, inançlara çevirecek. Güneş burcunuza geçiyor. Parlamayı her gün doğmayı unutmayın. Venüs kendi hayatınızı gözden geçirtecek.

Sevgili Başaklar; yeniay işten kazançlarınızda yenilikler yaptıracak. Yeni sosyal çevrelere gireceksiniz. Kuzey ay düğümü yönünüzü ortaklaşa paralara, okült konulara, cinselliğe çevirecek. Güneş Aslan odağınızı dinlenmeye, ruhsal konulara, eşinizin iş ve sağlık konularına çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Teraziler; yeniay kariyer ve gelecek planlarınızda yenilikler yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü ilişkilere, evliliğe, ortaklığa, taşınmaya çevirecek. Güneş Aslan odağınızı işten kazançlarınıza, arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Akrepler; yeniay hayatınızla ilgili, uzak akrabalar, seyahatler, ticaret, eğitim konularında yeni başlangıçlar yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü iş ve sağlık konularına çevirecek. Güneş Aslan odağınızı kariyerinize, annenize, toplumsal alana çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Yaylar; yeniay ödemeler, ortaklaşa paralar, krediler, gizemli konular ve cinsellikle ilgili yenilikler yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü aşka, keyfe, çocuklara, kumara, hobilere çevirecek. Güneş Aslan odağınızı yabancılara, hayat amaçlarınıza, uzak akrabalara, inançlara, seyahatlere, medyaya çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Oğlaklar; yeniay ilişkiler, evlilik, ortaklık ve taşınmayla ilgili yenilikler yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü aile, ev konularına çevirecek. Güneş Aslan odağınızı alacak verecek hesaplarına, gizemli konulara, cinselliğe yönlendirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Kovalar; yeniay iş, günlük rutinler, beslenme konularında yenilikler yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü kardeşlere, yakınlara, iletişimsel konulara yönlendirecek. Güneş Aslan odağınızı evliliğe, ortaklığa, ilişkilere, taşınmaya çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.

Sevgili Balıklar; yeniay aşkta, hayattan keyif almada, çocuklarla ilgili konularda yenilikler yaptıracak. Kuzey ay düğümü yönünüzü paranıza, kendi değerinize, kazanımlarınıza, sahip olduklarınıza yönlendirecek. Güneş Aslan odağınızı iş ve hizmet konularına, sağlığa, angarya işlere çevirecek. Venüs de bu konuları gözden geçirtecek.