​11 OCAK 2017, ÇARŞAMBA

Ay, Yengeç burcuna geçiş yapıyor bugün. Venüs ve Neptün'le açısı; bizleri maneviyata, fedakarlığa ve affetmeye davet ediyor.

Abone Ol

Ay, Yengeç burcuna geçiş yapıyor bugün. Venüs ve Neptün’le açısı; bizleri maneviyata, fedakarlığa ve affetmeye davet ediyor. Sevecen, yumuşak ve anaç bir tavırda olabiliriz. Anılar gözümüzde canlanabilir, belki biraz nostalji yapmak isteyebiliriz. Jüpiter ve Uranüs arasındaki karşıt açı ise söylediklerimiz ve yaptıklarımız arasında bir tutarsızlık oluşabileceğini vurguluyor. Ekonomik anlamda zor bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ev ve aile konularında iyimser bir bakış açısı yakaladınız. Bazı şeyleri tamir etmek istiyorsunuz. Küskünlükleri dargınlıkları sonlandırmak için adım atacaksınız. İş konusunda ise hala bazı sorunlar mevcut.

BOĞA: Sevgili Boğalar, geçmişe dönük hayalleriniz var, iletişim yönününüz kuvvetleniyor. Yapmak istedikleriniz için çevrenizden onay bekliyorsunuz. Uçuk kaçık hayaller yerine, mantıklı ve sağlam kararlar almak için kolları sıvayacaksınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, parasal konularda bir ikilem içine düşebilirsiniz. Hayatın keyfini çıkarabilmek için daha çok kazanmak gerek fikri aklınıza yer edinmiş olsa da, sizler küçük şeylerden mutlu olabilen nadir bir burçsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, uzaktan gelen arkadaşlar veya akrabalar, sizleri mutlu edecek. Dost ziyaretleri ve konuşmalar hararetli geçebilir. Kariyer anlamında ise mücadeleniz devam ediyor, bir şeyleri ispatlama hedefiniz var.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, geçirdiğiniz bir operasyon veya rahatsızlık olmuşsa, iyiye gideceksiniz. Dinlenmek ve biraz arka planda kalmak size iyi gelecek. Bugün geçmiş konuları düşünmek, belki eski aşkınıza bir şans daha vermek isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, maneviyata değer verdiğiniz bir gün. Konuşmalarınız ılıman ve yumuşak; bu da pek çok konuda size avantaj sağlıyor. Yakınlarınızdan birinin hastalık haberi sizi üzebilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yakın çevre ilişkilerinizde problemler yaşıyorsunuz. Eğitim konuları, yurtdışı bağlantılı işler ve kariyer hayatınızı gözden geçirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Yeni bir hobi edinmek için de ideal olabilir bugün.

AKREP: Sevgili Akrepler, kendinizi yalnız hissediyorsanız, değilsiniz, yakınlarınız ve kardeşlerinizle bağınız güçlenecek. Bazı konularda elemeler yaptınız ve ortaklaşa işler için ince eleyip sıkı dokudunuz. Bugün yeni bir anlaşma olabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, fırsatlar yakalayabileceğiniz, destek alacağınız bir gün. Her şeyi kafanıza takmayın, duyduklarınızın yarısı yalan olabilir. Konsantrasyon konusunda zorlanmazsanız, ideallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, baskılayıcı bir durum ile mücadele ediyor olabilirsiniz. Özellikle trafikte sinirlerinize hakim olmalısınız. İkili ilişkileriniz gerginleşebilir. Yarın karşıt burcunuz Yengeç’te bir dolunay meydana gelecek. Etkileri başlamış olabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, faturalar ödemeler bütün sıkıcı işler bugün gelip sizi bulabilir, ama bunları zamanında yapmazsanız sonradan daha da birikip işin içinden çıkılmaz bir durum alabilir. Organizasyon ve düzenleme gerektiren bir gündesiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, aşk hayatınız iyiye gidiyor, eski sevgilisiyle barışmak isteyenler için oldukça ideal bir gün. Mesajlar, dedikodular, konuşmalar kulağınıza gelebilir. Çocukları olanlar için eğlence dorukta.