​09 NİSAN 2017, PAZAR

Ay, boşlukta başlıyoruz güne. Üzerimize bir pazar rehaveti düşebilir.

Abone Ol

Ay, boşlukta başlıyoruz güne. Üzerimize bir pazar rehaveti düşebilir. Canımız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Elimizdeki işlere odaklanmak ve onları tamamlamak için uygun bir gün. Öğleden sonra 17:00 itibariyle Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Uyum denge ve ikili ilişkiler adına verimli hale geliyoruz. Ay ve Venüs karşıtlığı sevgiye değer vermemizi ve sevdiklerimizle aramızdaki sorunları çözmemiz için şartları zorlamamız gerekliliğine vurgu yapıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün iş yerinizde çıkacak bir tartışmaya karşı hazırlıklı olun, belki de suçlu sizsinizdir, karşı tarafı düşünmek, empati yapmak durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sosyal yönden aktif olduğunuz bir gün, arkadaşlarınız tarafından aranılmak ve beğenilmek hoşunuza gidecek, yeni bir girişim söz konusu sizler için.

İKİZLER : Sevgili İkizler, kendinizi tamamen işinize adadınız, önünüze çıkan engellere aldırmamayı öğrendiniz ve var gücünüzle çalışmaya devam ediyorsunuz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, hukuki bir süreç içinde olan Yengeçler için çözüm süreci başlamış olabilir. Eşlerinin akrabası veya yakını ile dertleşmek ve iş birliği yapmak destek verecek sizlere, bu konuda çalışmalara başlamalısınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ödemeleriniz artıkça artıyor, işin içinden çıkamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Fakat eşinizin veya ortağınızın desteğini alacaksınız. Kredi çekmeyi düşünen Aslanlar için, ayağını yorganına göre uzatma zamanı.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bir ortaklık çalışması düşünüyor olabilirsiniz. Aslında bu fena bir fikir sayılmaz, fakat siz detaycı bir insansınız; eğer karşı tarafta sizin gibiyse sorun yok, değilse sorun var demektir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, iş yerinizde bazı düzenlemeler yapmanız sizin içinde, diğer çalışanlar içinde iyi olacak, yeni yer, yeni nefes ve tazelenen bir atmosfer çalışmanızı daha verimli hale getirebilir. Evcil hayvan besleyen Teraziler, bugün onların bakım günü.

AKREP: Sevgili Akrepler, borsa ve spekülatif risk içeren oyunlara merakınız artıyor olabilir ama bunlardan uzak durmalı ve enerjinizi farklı yönlere dağıtmalısınız. Bugün çocuklarınıza sürpriz yapmak ve onları şaşırtmak isteyebilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, kapalı bir ortamda çalışmak ve fikirlerinizi şu an kimseyle paylaşmamak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız bir mesaja sevinecek ve ona karşı ılıman olmaya başlayacaksınız.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, akrabalarınızla iş yapmak iyi bir fikir olmayabilir, siz işine düşkün ve titiz bir insansınız. Onlarla iş yapmak, onları kırmak demek olabilir. İletişim yönünüzü kullanarak alternatif destekler bulmalısınız.

KOVA: Sevgili Kovalar, ikilemler yaşadığınız için, bir türlü düzen tutturamıyorsunuz. Aklınız hep diğer fikirde veya diğer kişi de kalıyor. Bunu bir an önce değiştirmeli ve sabit yönünüzü ortaya koymalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, duygusal bir gün sizler için, değişken yapınız sayesinde olayları çabuk tolere edip, üstünü kapattığınızı sanıyorsunuz. Ama gerçekte olan bu değil. Gerçeklerle bir an önce yüzleşmelisiniz. Daha mutlu olacaksınız.