​09 EKİM 2017, PAZARTESİ

Enerjisi yüksek bir gün.

Abone Ol

Enerjisi yüksek bir gün. Gökyüzünde Güneş ve Merkür, Plüton ile zorlayıcı bir açıdalar. Bazı şeylerden sıkılabilir, otorite figürleri ile sorunlar yaşayabiliriz. Bir kararsızlık enerjisi hakim gökyüzünde, neye nasıl karar vereceğimize yön veremeyebiliriz. Beklentilerimiz ve sonuçları arasında uyumsuzluk olabilir. Fakat temposu yüksek bir gündeyiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, iletişiminiz çok yoğun bugün, alacağınız haberler ise pek de iç açıcı olmayabilir. Olaylara farklı bir tarzda yaklaşmak isteyebilir, çözümü eskiyle yeniyi bir araya getirerek bulabilirsiniz. Eski sevgiliden mesaj var.

BOĞA: Sevgili Boğalar, parasal anlamda çıkmazda hissedebilirsiniz kendinizi, ödemeleriniz artabilir. Bugün sadece mantık ve rasyonel konular sizler için önem taşıyor, duygulara pek yer yok.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendinize dönük olduğunuz bir gün. Merkür’ün açıları sizi bir nebze rahatlattı. Fakat konuşmalarınızda hala mesafeli ve katı tutumunuz çevrenizi yoruyor. Uzaklardan alacağınız bir habere üzülebilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, arkanızdan konuşulanlar bugün önünüze serilebilir, canınız sıkılabilir. Sevdiğiniz kişi büyük bir dönüşüm geçiriyor, kendi kendiyle kalmak istiyor, konuşmak istedikleri var ama cesaret edemiyor; biraz zaman alabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, günlük çalışma koşullarınızda değişiklik istiyorsanız tam zamanı, baskı yaratan durumlar size göre değil, bu şekilde devam etmek sağlığınızı zorlayabilir. Hobileriniz keyif aldığınız ortamlar, arkadaşlarınız size iyi gelecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kendinizi güçlü hissettiğiniz bir gün. İş konusunda elinizi taşın altına koymayı başarıyorsunuz, mükemmeliyetçi yönününüz ise size zaman kaybettiriyor. Aşk konusunda yapmanız gereken ne varsa yaptınız, içiniz rahat.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün hayata iyi yönünden bakmayı tercih ediyorsunuz, iyimser ve olumlu davranışlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. Huzur veren bir yapınız var, ev ve aile hayatınızdaki zorluklar sizi üzemiyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, içinizdeki yoğun manevi duygular bugün su yüzüne çıkıyor. Sevgi ve aşka olan inancınızı, iyi niyete olan inancınızı kaybetmediğinizi herkese göstermek istiyorsunuz. Ödemeler konusunda ise zorlanmalar var.

YAY: Sevgili Yaylar, zor bir haftaya başlıyorsunuz. Konuşmalarınız anlaşılmıyor, çevreniz sizin üstünüze geliyor, sevdikleriniz uzaklarda; parasal anlamda bir dönüşüme ihtiyacınız var, yapacağınız işlerde mantıkla hareket etmeye çalışmalısınız.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, aşk ve sevgi konularında şanslı olduğunuz bir gün. Kendinize gerçekten güven duyacaksınız, güçlü ve lider hissedeceksiniz. Değiştirilmesi gerekenler için ise farklı bir yol deneyerek başarıya ulaşacaksınız bugün.

KOVA: Sevgili Kovalar, evdeki hesap çarşıya uymuyor bugün sizler için, yapmanız gerekenlerle kazandıklarınız örtüşmüyor. Eleme yapmalı ve yapılacaklar listesini yeniden gözden geçirmelisiniz. Sevdiğiniz kişi sizden uzaklaşmış durumda.

BALIK: Sevgili Balıklar, şifacı yönünüzü ortaya koyduğunuz bir gün. Kendi yaralarınızı sarmak, başkalarına yardım etmek ilk amacınız. Kadersel bir takım dönüşümler içerisindesiniz. Zamana bırakmayı tercih etmeyin, kalkın ve bir şeyler yapın.