​08 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA

Merkür, Kova burcuna geçiş yaptı bugün. Yaklaşık üç hafta boyunca hareketini burada sürdürecek.

Abone Ol

Merkür, Kova burcuna geçiş yaptı bugün. Yaklaşık üç hafta boyunca hareketini burada sürdürecek. Rahat ettiği bir alan Kova burcu. Yalnız fikirlerde sabitliğe ve inatçılığa dikkat etmemiz lazım. Bilgiyi iyi kullanıp, iletişim becerilerimizi arttırabiliriz. Ay, Yengeç burcunda devam ediyor hareketine. Yenilikçi, farklı ve orijinal şeylere yönelme isteğimiz artacaktır. Ev ve aile konuları ön planda.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; öncelikli olarak ev ve aile konularınız vurgu kazanıyor, maneviyatınız güçleniyor ve sevdiğinizi sevildiğinizi hissediyorsunuz. Aile büyükleri sizi daha fazla görmek istiyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; güne olumlu ve güzel giriş yapıyor olacaksınız, özellikle aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle aranızda müthiş bir çekim söz konusu, ilişkiniz güçleniyor ve beraberliğiniz daha da keyifli hale geliyor.

İKİZLER; Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; bugün ev ve aile konularında olumlu gelişmelere vesile olacak. Bunun dışında para ile ilgili konular gündeminizde, yeni bir iş teklifi kapıda.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; yöneticiniz ay, sizin burcunuzda, kendinize olan güveniniz artarken, bir çok problemi çözmek için fırsatlarınız olacak, elinizi taşın altına koyabilecek ve o gücü kendinizde bulacaksınız.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; sizler için manevi duyguların öne çıkacağı bir gün, özellikle kendinizi yorgun ve depresif hissettiğiniz durumlarda, sizi maniple eden konulardan uzaklaşmalı ve baskı yaratan durumlardan kaçmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; sosyal çevrenizde yaratıcılığınız artarken, çeşitli işler ve koşuşturmalar da devreye giriyor. Dernek, kuruluş, organizasyonlar sizi cezbediyor bu süreçte.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; iş konularında yeni başlangıçlar yapıyorsunuz, toplantılar ve koşturmalar ön planda, bir takım ailevi sorunlardan ötürü yarım kalan işleriniz varsa onları tamamlamak sizler için iyi olacaktır.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; bir şeyleri değiştirmek veya dönüştürmek için çok güçlü etkiler altındasınız, uzak yerler, eğitim hayatınız, yüksek lisans, uluslararası ilişkiler konularında ve hukuk konularında adımlar atabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; vergi, kredi veya borç gibi ödemeler canınızı sıkabilir fakat bunu şaşırtıcı bir şekilde atlatabilir ve bir anda her şeyin yoluna girdiğine tanıklık edebilirsiniz, sanki bir melek gelmiş ve size dokunmuş gibi bir hissiyat yaşayacaksınız.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; güne biraz şaşırtıcı biraz sıra dışı ve birazda bunaltıcı başlamış olabilirsiniz. En sevdiğimiz insan bazen bizi en çok kıran insan olabiliyor sevgili Oğlaklar, ne demişler düşmanını uzakta arama.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; günlük rutin ve sıkıcı işler siz göre değil belki, her şey bazen üstünüze üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Sağlık konularınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi yaptırmalısınız. Yeni bir güne başlarken, çalıştığınız yerde bir takım pürüzler canınızı sıkabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; hobileriniz, keyif aldığınız şeylerden para kazanma isteğiniz artıyor, bunun için bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor gibisiniz fakat aynı zamanda bir ikilem içerisinde olabilirsiniz.