​08 MART 2017, ÇARŞAMBA

Ay, Yengeç burcunun son derecelerinde.

Abone Ol

Ay, Yengeç burcunun son derecelerinde. Duygusal güvenlik ihtiyacı yüksek. Aile bağlarını güçlendirmek ve sevdiklerimizle birlikte olmak istiyoruz. Gergin açılar bizi biraz netlikten uzaklaştırabilir. Bugün özellikle eskileri düşünüp, intikam alma duygusundan uzak durmalıyız. Kendimize ve sevdiklerimize zarar verebiliriz. Sağduyulu olmakta fayda var.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün sevgi ve aşk gezegeni Venüs’ün sizin burcunuzda retro hareket ediyor oluşu artık sizleri etkilemeye başladı. Evlilik hanenizin yöneticisi Venüs’ün, sizi ikili ilişkiler adına desteklemediği bir gün olabilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün, Koç burcuna Retro oluşuyla beraber, arkanızdan dönen bir takım işler açığa çıkabilir veya kendinizi biraz halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Fakat bu durum geçici merak etmeyin.

İKİZLER: Sevgili İkizler, çocuklarınızla beraber planlama yapacağınız bir gün sizler için, onlarla arkadaş gibi aktiviteler yapabilir ve keyif alabilirsiniz. İş hayatınızın yoğunluğu ve koşuşturmalarınızı azaltmak için güzel bir neden olabilir bu.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, eşinizin veya partnerinizin ailesiyle ilgilenmeniz gereken bir gün olacak bugün. Yayıncılık, eğitim, medya gibi konular ilginizi çekebileceği gibi aynı zamanda güzel iş teklifleri de sizi şaşırtacak.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün iletişim problemleri yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Mutsuz ve tatminsiz bir ruh haline bürünebilirsiniz. Siz güneş yönetiminde olan ve her daim yaşama umutla bağlanan bir insansınız. Kısa süre içerisinde her şeyi yerine oturtacağınıza eminim.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yaşamda hedeflerinizi belirlemek ve kariyerinizi ilgilendiren konular belirsizlik ve karmaşalara düşebilir. Bugün kariyer adımları atmak için uygun değil. İkili ilişkiler adına ise adım atabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Koç burcunda gerilemesiyle beraber, tüm dikkatinizi aşk hayatınız ve ikili ilişkilerinize adadınız. Sevmek ve sevilmek çok güzel. Yeni bir ortaklık teklifi de alabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, sağlık sorunlarınız biraz canınızı sıkabilir. Baş ağrıları, kafa ve yüz çevrenizde bir takım ufak sağlık problemlerine dikkat etmenizde fayda var. Yeni bir hobi edinmek ve kafanızı dağıtmak size iyi gelecektir.

YAY: Sevgili Yaylar, aile içerisinde bir takım gerginlik veya tartışma yaşanmış ise bugün bunun çözümlendiğini görerek rahat bir nefes alacaksınız. Sevdiğiniz kişi her daim yanınızda. Hızlı ve kararlı olabilirsiniz bugün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, küçük bir seyahat planı yapmanız olası bugün. Her türlü yazılı, sözel veya görsel iletişim konularınızın arttığı ve bu konularda efor sarf edeceğiniz bir gün olacak sizler için. Duygusal meseleler için de çözümleme yapabileceğiniz bir zaman dilimi.

KOVA: Sevgili Kovalar, Ay Yengeç burcunda olduğunda sezgisel yanımız artar ve empati kurmak kolaylaşır. Sizin de bugün yapacağınız şey biraz empati kurarak hareket etmek olacaktır. Kendinizi karşı tarafın yerine koymalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün düşünceleriniz hızlı bir şekilde değişikliğe uğrayabilir. Kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aktif bir gün sizin için fakat akşam saatlerine doğru yorgun düşebilir ve sakinliği tercih edebilirsiniz.