05 AĞUSTOS 2017, CUMARTESİ

Bugün, Ay ve Plüton arasında oldukça yoğun duygulara sebep olacak etkileşim var.

Abone Ol

Bugün, Ay ve Plüton arasında oldukça yoğun duygulara sebep olacak etkileşim var. İçimizde, başlatmak istediğimiz büyük bir değişim sürecine hazırlanıyoruz sanki. Belki sonlanmasını istediğimiz konulara odaklanmalı ve bitiş noktasına basmalıyız. Duygusal denge önemli bugün. Güç ve tutku dolu hissedebiliriz.

Koç ve Yükselen Koç; Patronlarınız ile iletişim konuları dikkat çekici diyebilirim. Sizden büyük ve olgun insanlar hatta babanızın genel olarak sağlığına da dikkat etmesi gerekebilir. Parasal konular ve ortak bütçe ile ilgili durumlar da önem kazanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa; Seyahatler konusunda hareketli bir haftadasınız. Hızlı bir iletişim trafiği içindesiniz diyebilirim. Aile konuları sizler için de önemli olacak. Özellikle Ay ve Plüton’un sert enerjileri sebebi ile zihniniz biraz karışabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler; Parasal konularda bazı stresli veya endişeli durumlarınız olabilir. Harcamalara genel olarak dikkat etmelisiniz. Beklenmedik sürpriz gelir artışlarına da açıksınız fakat genel olarak bütçenizi özellikle bugün, fazlası ile sorun yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç; İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz, burcunuzda gezinen Ay’ın biraz zorlayıcı açıları olacak, bu da sizi rekabete çekebilir. Eş olabilir veya ortaklı işler de olabilir birtakım para konuları önem kazanabilir. Kendiniz için bir harcama yapmak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan; Beslenmenize ve kendinize çok dikkat edin. Burcunuzun yönetici gezegeni Güneş’in Uranüs ile yapacağı açılar gösteriyor ki, biraz yorgunsunuz fakat bir yandan da birtakım konularda heyecan ve yenilik arayışınızda devrede.

Başak ve Yükselen Başak; Zihninizi kurcalayan birtakım konular var gibi, belki nasıl yapsam veya nerden başlasam diyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinize biraz dikkat edin, onlardan alacağınız haberler de sizleri biraz şaşırtabilir. Ani fikir değişikliklerine de açık olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi; Kariyerde bazı zorluklara açık olabilirsiniz, işleriniz sizleri bunaltabilir ve zorlayabilir. Hayatınızdaki otorite figürleri ile iletişiminize de dikkat etmelisiniz, babanız olabilir veya patronunuzda olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep; Seyahatler yapıyorsanız, yollarda olacaksanız trafik konusunda da dikkatli olmalısınız. İletişime dikkat edin özellikle. Bu aralar kariyer konusunda destek durumu da dikkat çekici. Aşka açıksınız.

Yay ve Yükselen Yay; Kazançlar ve kaynaklar konusu sizler için önemli, bir diğer yandan parasal konular ile ilgili biraz baskı da hissediyor gibisiniz. Bugün, daha açık fikirli ve yenilikçisiniz bir yandan da kısıtlanmışlık hissine sahipsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Dikkatiniz biraz ikili ilişkilerinizde, Plüton sizin burcunuzda gezinirken biraz zorlayıcı açılara maruz kalıyor. Aile ve yuva konuları önem kazanabilir. Rutininizde beklenmedik değişimlere de açık olabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizi yeniden düzenliyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova; Temponuz son derece hareketli; fakat genel sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, özellikle beslenmenize önem vermelisiniz. Genel iş ortamınız veya birlikte çalıştığınız çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularda dikkat çekici.

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta maddi açıdan ve iş açısından güzel haberleriniz var. Rahatlamaya başlıyorsunuz. Biraz bu konunun para ile de ilişkisi var gibi! Bugün beklenmedik ve sizi şaşırtacak haberlere açıksınız.