​04 ŞUBAT 2017 CUMARTESİ

Venüs, Koç burcuna geçiş yapıyor bugün. Venüs Koç burcunda pek rahat etmediği bir yerde. Çünkü o duygusal ve romantik hatta hassas olabilirken, Koç burcu temalarıyla pek de örtüşmüyor.

Abone Ol

Venüs, Koç burcuna geçiş yapıyor bugün. Venüs Koç burcunda pek rahat etmediği bir yerde. Çünkü o duygusal ve romantik hatta hassas olabilirken, Koç burcu temalarıyla pek de örtüşmüyor. Daha çok çabuk seven, çabuk sıkılan, çabuk bıkan, hızlı hareket eden, aceleci tavırlar sergileyen bir tavır hatta bazen çocuksu bir yapıya bürünmemiz doğal olabilir bu ara.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bu birkaç günlük dönemde başlatma enerjiniz hayli yoğun olacak. Kendinizle ilgili ele alacağınız konular, kişisel gelişiminiz, aşk hayatınız, kendinizle ve yaşamınızla ilgili bir takım başlangıç ve değişiklikler gündeminize oturacak.

BOĞA: Sevgili Boğalar, Venüs’ün Koç burcuna girmesiyle ikili ilişkiler adına biraz zorlayıcı etkiler altına girmeniz olası olabilir. Yanlış ve hızlı kararlar alabilirsiniz; düşüncelerinizi ve bakış açınızı değiştirmek yararınıza olacaktır.

İKİZLER: Sevgili İkizler, Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapacak olması sizi daha hızlı karar alıp, hızlı adımlar atmaya teşvik ediyor. Arkadaş ortamlarında aranan ve sevilen biri haline getiriyor. Güzel teklif ve projeler var değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, iş hayatınızda da yeni başlangıçlar, var olan işinizde yükseliş veya bir terfi almanız söz konusu olabilir sevgili Yengeçler. Genel anlamda iş konularında kendinizi gösterebileceğiniz ve güzel başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönem.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Venüs’ün Koç burcuna girmesiyle beraber, yurtdışı bağlantılarınız, varsa eğer eğitim hayatınız veya bu konulardaki eğilimlerinizde hızlı bir artış olacaktır. Beklemediğiniz bir haber alabilir ve şaşırabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapması ile eşinizin parasal durumu ve ortak kazanımlarınızdan elde ettiğiniz paralar bir anda çoğalacak. Tabii buna karşılık ödemelerinizde de artışlar olacak, bazı para giriş çıkış durumları yaşayacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün buraya yerleşmesiyle monotonlaşmış veya eski hareketliliğini yitirmiş sandığınız aşkınız tekrar eski neşesine ve güzelliğine kavuşacak. Yenilenecek ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, Koç burcuna geçiş yapacak olan Venüs aşk ve ilişkiler konusunda hızlı davranmamız gerektiğini bize söylerken, sağlık konularınızda da dikkatli olmanız gerektiğini sizlere hatırlatacak. Sizlerin gündelik koşuşturmalarınızda artış olacak.

YAY: Sevgili Yaylar, yeni bir hobi edinmek, ilginizi çeken bir konuda aktif olmak isteyebilir, eğlence hayatı ve gezip tozma, alışveriş konularıyla meşgul olabilirsiniz. Çocuğu olan yaylar için çocuklarıyla birlikte geçirecekleri keyifli oyunlar, doğum günleri ve benzeri aktiviteler göze çarpıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Venüs sevgi ve aşk konularında hızlı kararlar almanıza vesile olacak ve sizi bu konuda teşvik edecek. Özellikle aile içi ilişkilerinizde uyumlu ve sevecen bir yapıya bürüneceksiniz. Evinizi güzelleştirmek isteyebilir, bu konuda çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, bir konuda yakın çevrenizin veya arkadaşlarınız desteğini alacak, parasal gündeminizle ilgili netliğe kavuşabileceksiniz. Venüs sizlere uzaklara değil de yakınlarınıza, çevrenize göz atmanızı tavsiye ediyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, aşk ve sevgi temaları vurgu kazanırken, para haneniz dolup taşabilir, para durumunuz ön plana çıkacak ve yeni kazanç kapıları, çalışmalarınızın karşılığı olan paralar size geri dönüş yapacaktır. Sahip olduklarınız değer kazanıyor.