Vakıf Katılım web
'AMCAM FATİH ERKOÇ'UN HER SAHNESİ BİR DERS'

Yağ gibi bir ses, profesyonel yorumu ve canlı sahnesindeki renkli performansıyla dinleyiciyi sürükleyen Serra Erkoç, "Suçlama Beni" adlı şarkısı için amcası Fatih Erkoç ile kamera karşısına geçti.

Pazartesi 27 Eylül 2021 02:15
KARAHANTEPE DÜNYA TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEK

250'den fazla T biçimli dikilitaşın tespit edildiği Karahantepe, Şanlıurfa'da yapılan toplantıyla tanıtıldı. Dünya basınında geniş yankı bulan Karahantepe'nin, 2022 yılında ziyarete açılacağı tahmin ediliyor.

Cuma 24 Eylül 2021 00:00
EN AZ BİR KEZ GİDİP GÖRÜLESİ YER - 2

Elazığ'ın birçok medeniyeti bağrında yaşatmış ve bu medeniyetlerin kültürünü bünyesinde tutmuş olan ilçesi Palu'nun, insan hayatında mutlaka görmesi gereken birçok önemli yapıtı bulunmasının yanında kazılarda her an bir tarih daha gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Pazartesi 13 Eylül 2021 02:10
ONLARCA MEDENİYETİN BIRAKTIĞI MİRAS - 1

Antik çağlardan günümüze kadar uzanan tarih birikimiyle her adımınızda sizi zaman yolculuğuna çıkaran Palu, ilçeyi ziyaret edenlere onlarca medeniyetin izlerini görebilme imkanı sağlıyor.

Pazartesi 13 Eylül 2021 02:05
SİNEMASEVERLERE HARPUT DOPİNGİ

Harput'un, Palu'nun yani Elazığ'ın çok özel bir yeri vardır bende. Doğu'da ve Güneydoğu'da yaptığı kazılarla ülkemize birçok kültürel mirası kazandıran Arkeoloji efsanesi Prof.Dr. Harald Hauptmann'la tanışıp, saatlerce röportaj yaptığım yerdir. Harput, bir kez de kalbimde kısa film festivaliyle yer aldı

Pazartesi 13 Eylül 2021 02:05
'İSTANBUL, KIZ KULESİ'NDEN İZLENECEK'

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kız Kulesi'ni tarihi dokusuna uygun olarak yeniden restore ettiriyor. Bakan Ersoy, yapılacak restorasyon çalışmaları sonrasında yerli yabancı tüm ziyaretçilerin İstanbul'u Kız Kulesi'nden izleyebileceği müjdesini verdi

Pazar 05 Eylül 2021 02:25
BEKLENEN AKM, 'SİNAN' OPERASIYLA AÇILIYOR

Sanat dünyası nefesini tutmuş, AKM'nin açılışını bekliyor. Bu sezonun temasını "Umut" olarak belirleyen İDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, "umut" aynı zamanda yuvaya dönüş umudumuzun da finali! Bu sezon AKM'de buluşuyoruz…" diyerek 29 Ekim'de AKM'nin "Sinan" operasıyla açılacağı müjdesini verdi.

Salı 31 Ağustos 2021 02:15
OPERA FESTİVALİ İSTANBUL'A NEFES ALDIRDI

12. Uluslararası İstanbul Opera Festivali, kontrollü normalleşmeyle birlikte pandemiden bunalan sanatseverlere adeta nefes aldırdı.

Perşembe 08 Temmuz 2021 02:15