ALMANYA'DA NAZİ TERÖRİSTLER WALTER LUBCKE'Yİ KATLETTİ

2 Haziran 2019 günü Almanya'nın Kuzey Hessen Bölge Valisi Walter Lübcke evinin bahçesinde ölü bir vaziyette yatarken bulundu. Başından profesyonelce katledilmişti.

Cuma 21 Haziran 2019 02:50
AVRUPA'NIN AŞIRI SAĞCI POPÜLİSTLERİ AP'DE AVRUPA'YA KARŞI BİRLEŞTİ

Merkez partileri tüm Avrupa genelinde peş peşe yenilgiler alırken Avrupa'nın aşırı sağcı popülistleri bir yandan ulusal düzeyde kazanırken diğer yandan da Avrupa Parlamentosu'nda zor olanı başardılar.

Çarşamba 19 Haziran 2019 02:25
KIBRISLI RUMLAR BARIŞ İSTEMİYOR

Doğu Akdeniz'i doğalgaz ve petrol kaynakları için tek taraflı olarak parselleyip uluslararası şirketlere kiralayan Kıbrıs Rum yönetimi bu davranışı ile Kıbrıs'ta kalıcı bir barıştan yana olmadığını zaten kanıtlamıştı.

Cuma 14 Haziran 2019 02:25
AVRUPA'DA TÜRKİYE'NİN BAŞARILARINDAN RAHATSIZ OLANLAR

Normalde sporun politikaya bulaştırılmaması gerekir. Ancak söz konusu Türkiye olduğundan spor politika için istismar edilmekte. Avrupa'nın değerleri ayaklar altına alınmakta.

Çarşamba 12 Haziran 2019 02:20
AVRUPA'DA KADIN POLİTİKACILAR ERKEKLERDEN BAŞARISIZ MI?

Avrupa'da kadınlar politikada "güya" çok teşvik edilmekteler. Birçok Avrupa ülkesinde erkek politikacılar, kadınların zor görevleri başaramayacağına inanmakta.

Pazar 09 Haziran 2019 02:50
AVRUPA SEÇİMLERİ SONRASI ALMANYA'DA HÜKÜMET KRİZİ

İlk olarak "Tüm okurlarımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramımız mübarek olsun". Maalesef dünyanın birçok köşesinde Müslümanlar bir bayramı daha acılar içinde, baskılar altında, yoksulluk içinde geçirmek zorundalar.

Çarşamba 05 Haziran 2019 02:20
YENİ SEÇİLEN AVRUPA PARLAMENTOSU VE TÜRK KÖKENLİ VEKİLLER

Yeni seçilen Avrupa Parlamentosu'nun önümüzdeki dönemde Türkiye konusunda atacağı adımlar elbette Türkiye kamuoyunu ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaşamakta olan Türkleri çok ilgilendirmekte.

Cuma 31 Mayıs 2019 02:15
AVRUPA PARLAMENTOSU'NDA YENİ VE ZOR BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Ve nihayet Avrupa Parlamentosu seçimleri sonuçlandı. Aslında sonuçlar genel olarak önceden tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz gibi oldu. 

Çarşamba 29 Mayıs 2019 02:20