DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİK HAVZASI

​Dünyanın en sağlıklı çayını biz üretiyoruz. Organiğe çok yakın bir çay Rize çayı. Bakanlık yeni bir karar aldı. Çaylarda organik gübre kullanılacak. Bundan dolayı çayımızın tamamı organik olacak. Şu anda kırkbin dekarda organik çay üretim yapıyoruz diyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu 'Bizim çayımız kuzey iklim kuşağında yetişen ve üzerine kar yağan dünya'nın tek çayıdır. Bu özellikte başka bir çay yok' dedi.

Pazartesi 06 Şubat 2017 13:35
ALADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AKGEDİK: ÜLKEMİZİ BİRLİKTE KORUYACAĞIZ

Misafirperver, yemeğini paylaşan ve gülümseyerek bakan yörük insanları, yüreği temiz, sıcak insanların şehri diyen Aladağ Belediye Başkanı Mustafa AKGEDİK, Aladağ'ın, son günlerde yaşanan yurt yangını ile adını duyurmuş olması için "Yüreğimiz yandı, böyle tanınmak istemezdik" dedi.

Çarşamba 01 Şubat 2017 14:25
​TÜRKİYE'YE BİRLİK ÇAĞRISI YAPIYORUM

Çarşamba 18 Ocak 2017 16:10
ŞÜKRÜ GENÇ: BARIŞ ÇAĞRISI YAPIYORUM

Çarşamba 18 Ocak 2017 00:00
RECEP GÜRKAN: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

"Osmanlı'nın üç başkenti var... Bursa, Edirne ve İstanbul. Osmanlı İmparatorluğunun doğduğu yer ise Edirne'dir. Edirne'yi çıkarırsanız Osmanlı tarihi kocaman bir boşluğa sahip olur. Edirne olmadan Osmanlı tarihi yazılmaz" diyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Türkiye Cumhuriyeti bizim son vatanımız, her ne pahasına olursa olsun Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü için Türk milletinin ilelebet yaşaması için her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu. "

Çarşamba 18 Ocak 2017 00:00
BURHAN KUZU: HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM

Anayasa Hukuk Profesörü Burhan Kuzu, koalisyonlardan Türkiye'nin çok çektiğini; Menderes, Demirel, Özal ve Erdoğan'ın iktidar olduğu yıllarda Türkiye'nin yükseliş yılları olduğunu kaydetti.

Cuma 06 Ocak 2017 20:05
"TÜRKİYE'NİN DÜŞMANI BİZE DOST OLAMAZ"

Türkiye'de en çok tanınan, Türkiye siyasi ilişkileri en fazla olan ve Türkiye Azerbaycan çalışma grubu üyesi Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva'nın yaptığı sert açıklamalar Avrupa'nın da dikkatini çekiyor.

Salı 20 Aralık 2016 19:00