Vakıf Katılım web
"YATIRIM ÜSSÜ OLACAĞIZ"

İstifa süreci ile gündemde bir hayli yer bulan, son günlerin en çok konuşulan ili Balıkesir.. Ve en çok konuşulan yeni belediye başkanı Zekai Kafaoğlu.. Kafaoğlu, 2017 Şubat'ta Altıeylül Belediye Başkanı iken yaptığımız röportajla sayfalarımıza konuk olmuştu. Başkan Kafaoğlu 9 ay gibi kısa bir süre içerisinde, hem kendi partisinin hem de muhalefetin desteğini alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildi. Başkan Kafaoğlu 'Enerjimizi işimize harcamalıyız. Siyasetçi güçlü insanlar ile çalışmalı. Başarılı ve akıllı insanların aklını kullanmalı, onlardan korkmamalı ve çok çalışarak, hak ederek bir yerlere gelmeli. İnsanın kendisi pozitif olursa, etrafına enerji verirse başaramayacağı şey olmaz.' sözleriyle bir manada insan olmanın ve kendine güvenen insanın özetini yapıyor. "Hayatımda tevazuyu elden bırakmam" diyen Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile Balıkesir'i, 2018 projelerini ve belediye başkanı seçilme sürecini tüm samimiyeti ile konuştuk.

Pazartesi 22 Ocak 2018 22:50
TÜRKİYE'Yİ ÖRNEK ALIYORUZ

Uganda Cumhuriyeti Nakawa Belediye Başkanı Ronald Balimwezo, Kahramankazan'ın 15 Temmuz darbe girişiminin engelenmesinde gösterdiği vatanseverliğin tüm dünya tarafından örnek alındığını belirterek, "Bu kahramanlığı yerinde görmek için Kahramakazan'dayız ve böyle bir kardeş şehrimiz olduğu için gurur duyuyoruz" dedi.

Pazartesi 15 Ocak 2018 02:15
EL-AZİZ OLDUM ELAZIĞ

Elazığ'ın ismi, Sultan Abdulaziz'in tahta çıkışının 5.yılında Hacı Ahmed İzzet Paşa devrinde şehire tayin edilen, Vali İsmail Paşanın teklifi ile 1867 yılında "Mamurat al-aziz" olmuş.

Pazartesi 08 Ocak 2018 02:30
KAYYUM, DOĞU'YA VERİLMİŞ BÜYÜK BİR FIRSAT

Özellikle merak ettiğim atanan kayyumlar ve halkın bakış açısı..

Çarşamba 03 Ocak 2018 02:35
​SİVAS'TA CUMHURİYET'İN VE ATATÜRK'ÜN İZLERİ

'Açtımı ola şu Sivas'ın gülü yaprağı, çekti bizi gurbet elin suyu toprağı.'

Pazartesi 01 Ocak 2018 02:30
​ARTIK AB'NİN SIRTINI DAYAYACAĞI BİR AMERİKA YOK

Ceyhun: AB'nin sırtını dayayacağı bir ABD yok. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" çağrısı en başta AB'nin sahip çıkması gereken bir çağrıdır. AB'nin bu konuda artık çok daha aktif olmasının zamanı gelmiştir.

Perşembe 28 Aralık 2017 02:15
ALBATROS'UN PERDE ARKASI

CHP'li Büyükçekmece Belediyesi ile alakalı haberimiz sonrası yeni gelişmeler, bizleri de bir hayli şaşırttı..

Salı 26 Aralık 2017 02:25
​KIZILIRMAK ÇAĞ ATLATACAK

Aydın: Kızılırmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak hareket ediyoruz. 8.5 km uzunluğu olan, toplam 7.5 milyon metre kare bir alan. Kızılırmak Türkiye'deki en büyük rekreasyon projesi.

Çarşamba 20 Aralık 2017 02:15