CAZ SADECE DİNLENMEZ, OKUNUR DA KARSU

Güçlü bir ses tonu... İnat uğruna meslek sahibi olacak derecede hırslı, aşkı, sevgiyi doruklarda yaşayacak denli duygulu, yoğun, isyanını içinde tutmak yerine tüm dünyaya haykıracak kadar cesur, kararlı, kimi zaman saçı örgülü bir kız çocuğu, kimi zaman dayanılması güç cazibeli bir kadın..

Pazar 21 Temmuz 2019 02:25
"ENANİYETİNİ BIRAK DA GİR İÇERİ"

"Zaman zaman nefis muhasebesi yapıyoruz. Çağımızın enaniyet zinciri nedir? Kavramlar, doğrular, amaçlar… Hepsi öylesine karışmış ki, insan muhasebesini neye göre yapacağını bile şaşırmış durumda. Günümüzde "her şeyi bilmek" zorunluluğu dayatılıyor. Bireyler her şeyi bilmediklerinde öteki olmaktan, dışlanmaktan endişe ediyor. Halbuki, İmam-ı Azam Ebu Hanife Hazretleri, asırlar öncesinden benzer bir tevazu örneği göstererek adeta bize ders verir. Der ki: "Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi."

Cumartesi 20 Temmuz 2019 00:00
PROFESÖR ÖZ: TÜRKİYE'NİN SAĞLIĞINI İYİLEŞTİRELİM

Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün ekibiyle birlikte sağlıklı yaşam tavsiyelerini paylaştığı, BİP'teki "Dr. Öz ve Ekibi" kanalındaki yenilikler tanıtıldı.

Çarşamba 03 Temmuz 2019 02:20
DOĞRU BİR ÜRÜNLE YALITIM YÜZDE 50 ENERJİ TASARRUFU SAĞLAR

Isı yalıtımı konutlarda, binalarda ciddi enerji tasarrufu sağlıyor. Ne zaman? Doğru yapılırsa ve doğru ürün kullanılırsa. Bir binada doğru bir ısı yalıtımı yapıldıysa doğru bir ürünle yüzde 50'ye varan bir enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

Perşembe 30 Mayıs 2019 02:30
KARANLIKTA SESSİZ ÇIĞLIK

Bir sonraki noktamıza hareket ediyoruz.. Durağımız, son günlerde bombardımanların yaşandığı İdlib kırsalı.. Afrin'de yeni bir Sevgi Butik Mağazası açılışı var. İdlib'te Sevgi Butik Mağazaları'ndan birine uğrayacağız.. Ardından da Kızılay'ın Suriye içinde desteklediği 15 kamptan birisi olan Taybe Yetimhanesine gideceğiz. Burada açılış ve iftar programı var.

Çarşamba 22 Mayıs 2019 02:30
SURİYELİ MAZLUMLARA YARDIM ELİ (1)

Asya, Afrika, Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın hemen her coğrafyasına insani yardım ulaştıran Türkiye, bugüne dek milyonlarca insanın acısına ortak oldu. Türkiye'nin dış ilişkilerini şekillendirmede önemli bir enstrüman olan insani yardım çalışmaları geçen her gün ivme kazandı. Türkiye'nin adı sadece diplomatik ilişkilerle değil, dış yardımlarda gösterdiği başarıyla da anılmaya başladı.

Salı 21 Mayıs 2019 02:30
'KAN ÜRÜNLERİ FABRİKASI KURULUYOR'

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, kamu özel ortaklığıyla gerçekleştirilen kan ürünleri fabrikasının projelendirme safhasının bitmek üzere olduğuna dikkat çekerek, "Kendi kanımızdan kendi ilacımızı yapacağız. Yıllık 2 milyar TL gibi bir rakamla ekonomiye katkı sağlamış olacağız." dedi.

Cuma 18 Ocak 2019 02:25
HÜZÜN TURİZMİ.. 

Miras turizminin bir çeşidi..

Çarşamba 28 Mart 2018 02:20