HER İŞ ERBABINDAN DİNLENMELİ.. HELE SÖZ KONUSU REKLAM İSE.. AÇIKHAVA ARTIK ÖLÇÜMÜ OLAN BİR MECRA

​Açıkhavada Türkiye'de 3 tane yabancı şirket vardır; Wall, Ströer ve Clear Chanel. Bunlardan Clear Channel zaten ülkeyi terk etti, onu bir Türk yatırımcı aldı.

Cuma 17 Mart 2017 03:00
​HER İŞ ERBABINDAN DİNLENMELİ.. HELE SÖZ KONUSU REKLAM İSE.. "AÇIKHAVA MI DEDİNİZ?"

Eğer hayatta başarılı olma konusunda gerçekten ciddiyseniz o zaman hayatta başarılı olmuş insanların ilham veren hikayeleri ile kendinizi eğitmekten başka yapacak daha iyi bir şey yoktur..

Perşembe 16 Mart 2017 04:05
"ÇOCUKLARIMA EN BÜYÜK MİRASIM"

"Şu persperktifte, şu düzlemde ve şu coğrafyada ülkemizi güçlü kılan ve karar alıcı noktasında bir konuma ulaştıran ise bu sefer bizim reisimiz (Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan) sayesinde. Onu da vurgulamak lazım. 2002 yılından itibaren bu ülkeye kattıkları gelecek nesillerin altın harflerle anacakları şeyler olacak." 

Perşembe 09 Şubat 2017 00:00
ALBÜM İLGİ GÖRÜNCE '15 TEMMUZ SANA YARADI' DİYENLER OLDU

15 Temmuz'dan sonra dikkatleri üzerine çeken, gönüllere hitap eden, ruhun bam teline dokunan Kehkeşan albümüyle tanıyoruz çoğumuz Mustafa Kamacı'yı. Ama o aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olarak görev yapıyor. Kamacı, çalışmalarını ve hayata bakış açısını YeniBirlik'e anlattı.

Çarşamba 08 Şubat 2017 00:00
HANEDANIN SUSKUN ÜYELERİ İLK KEZ YENİBİRLİK'E KONUŞTU: HANEDAN DEĞİL AİLE

Aile bireyleri dünyanın farklı yerlerinde yaşıyor. Çok sık biraraya gelme imkanı bulamıyorlar. New York'ta yaşayan Prenses Zeynep Tarzi Osman, İstanbul'daki aile üyeleri; Arzu Enver Eroğan, Resan İris, Cengiz Baransel ve Dr. Ali Suat Ürgüplü, YeniBirlik okurları için 19. yüzyıl Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle büyüleyici Boğaz manzarasını bir arada sunan Sait Halim Paşa Yalısı'nda bir araya geldiler.

Pazar 20 Mart 2016 16:45