PKK HEM HAMİLE, HEM BAKİRE

PKK "Masum" bir terör örgütüdür. Aslında yollara patlayıcı ve mayınlar döşemezler, sokakta sivil kıyafet ile alışveriş yapan askerleri öldürmezler, örgüt içi infazlar yapmazlar, gösteriler düzenleyip içinde insan olan otobüsleri yakmazlar.

Pazartesi 07 Kasım 2016 03:00
HÜKÜMET 'TEKMECİ'Yİ KENDİ Mİ DÖVECEKTİ?

​Görüntüyü izlediniz mi? Tekmeci'nin şort giyen hemşireyi nasıl tekmelediğini? Haberlerde "Darp eden" diye geçiyor. Bu darp eden lafı hukuki terminolojiye uygun olabilir ama hayata uygun değil. Çünkü kızcağız otobüste kendi halinde otururken geliyor ve suratına tekne atıyor. Evet, suratına tekme atıyor

Cuma 04 Kasım 2016 02:00
İDAM ÇIKMAZ SOKAK

​Avrupa Birliği tek başına tek bir şeyi temsil etmiyor. O aynı anda bir çok şey. Sosyal, ekonomik, siyasi, hukuki, askeri ve dahi felsefi yönleri var.

Perşembe 03 Kasım 2016 02:00
HZ. MUHAMMED: ALLAH'IN ELÇİSİ (2)

​Mecid Mecidi'nin bu filmi üzerinden başlayan tartışma (iki film daha yapılacağının açıklanması üzerine) daha çook uzar... Film, film olarak tartışılmayıp, içeriği ve temsil ettiği değerler üzerinden masaya yatırılıyor. Belki böyle olması da normal. Çünkü İslam'ın "En kutsal"ını anlatıyor. Filmin İran yapımı olması beraberinde de ister istemez 1400 yıllık Sünni – Şii çekişmesini gündeme getiriyor.

Çarşamba 02 Kasım 2016 02:00
AMERİKA'DA FBI İLE CIA SAVAŞI

​Malum biri Amerikan sınırları içinde faaliyet gösterebiliyor, diğeri dışarıda. Ama bazı durumlarda bu çizginin ne kadar net olduğu da tartışmalı.

Salı 01 Kasım 2016 02:00
HZ. MUHAMMED: ALLAH'IN ELÇİSİ

​Yıllar evvel bir yıl içinde iki kez İran'a gitmiştim. Amacım, İran film platolarını gezmekti. İran özellikle dini filmler konusunda uzman. Rejimin yapısı gereği bu işte ustalaşmışlar. Bizim gibi de yap boz işlerle uğraşmıyorlar. Bir kez plato kurdular mı gerçekten kuruyorlar. Yani o dönemi inşaa ediyorlar.

Pazartesi 31 Ekim 2016 02:00
HER GÜN FALAKAYA YATIRILIYORDUR

​FETÖ'de Aşil'in topuğu neresi? Çok açık bir şekilde bylock. Herhalde şu aralar, bylock'un tasarımcısı Pensilvanya'da her gün falakaya yatırılıyor. "Ulan sen bize ne yaptın? Liste vereydin bari" diye.

Cuma 28 Ekim 2016 02:00
ELALEM DELİYE, BİZ AKILLIYA HASRET

​Türkiye'de bir iç savaş kimin işine gelir? En basit cevabıyla Türkiye düşmanlarının.

Perşembe 27 Ekim 2016 02:00