YAZ DEMEK, FESTİVAL DEMEK!

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz hafta, İstanbul'un göbeğinde harika bir müzik şöleni yaşandı. KerkiSolfej organizasyonuyla Cityfest'22 İstanbullulara müzik ve eğlenceyi bir arada sundu.

Geçtiğimiz hafta, İstanbul’un göbeğinde harika bir müzik şöleni yaşandı. KerkiSolfej organizasyonuyla Cityfest’22 İstanbullulara müzik ve eğlenceyi bir arada sundu. Birbirinden başarılı birçok sanatçının sahne aldığı festivalde kapanışı Kenan Doğulu yaptı. Kenan Doğulu’nun her sahnesini izlesem yine de sıkılmam diye düşünüyorum. Tabi dürüst olmam gerekirse bugüne kadar ki en favori Kenan Doğulu konserim ‘Park Et Seyret’ konseptiydi. İlk başta saçmalamayın arabada konser mi olur diye söylenmiştim. Fakat gidince anladım ki bugüne kadar yapılmış en ama en iyi konseptti. Normal festivallere kıyasla kendi park alanında, ister sandalyeni aç, ister hopla zıpla, ister arabanda otur, ister pencereden sark…. Ahh bir de üstü açık arabanız varsa daha harika. Neyse pandemiden bize hatıra kalanlardan biri oldu Park Et Seyret konserleri.

Geçtiğimiz yıllara oranla, bu sene konser biletleri fiyatlarına baktığımda festival biletleri hem daha uygun hem de birden fazla şarkıcıyı dinleme imkanı veriyor. Tek taşla birkaç kuş misali… Kalabalık arkadaş gruplarınızla, kamp sandalyelerinizi alıp harika vakit geçirebileceğiniz müzik dolu etkinlikler, ahh hele bir de kamp konaklaması varsa daha keyifli hale geliyor. Finale geri dönersek Kenan Doğulu beyazlar içinde harika enerjisi, muhteşem orkestrası ve beğenilen şarkıları ile büyüleyici bir kapanış yaptı. Bir sonraki konserlerine gitmek için sabırsızlıkla bekliyorum…