​UÇUYOOORRR

Mustafa YAŞAR 27 Eyl 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Portekiz'de Porto'ya attığı 3 pençe ile Devler Lig'ine sükseli bir başlangıç yapan Kartal, gruptaki ikinci maçında bu kez Alman Leipzig'i saf dışı bıraktı ve 'Ben bu gruptan çıkarım' dedi.

Portekiz’de Porto’ya attığı 3 pençe ile Devler Lig’ine sükseli bir başlangıç yapan Kartal, gruptaki ikinci maçında bu kez Alman Leipzig’i saf dışı bıraktı ve ‘Ben bu gruptan çıkarım’ dedi.

Avrupa'daki son 17 iç saha maçında sadece bir kez mağlup olan, buna karşılık Şampiyonlar Ligi'nde bu maç öncesi hiç galibiyeti bulunmayan Beşiktaş bu anlamda da bir ilke imza attı dün gece.

Hafta sonundaki gergin Fenerbahçe maçının 11'ini değiştirmedi Şenol Güneş.

Mücadeleye ileride oynayarak başlayan ve Leipzig’e kontra atak şansı da vermeyen Kartal, Cenk Tosun’un ‘al da at’ dercesine asistini, Babel ‘Bunu kaçırmam’ diyerek gole çevirdiğinde dakikalar 10’u gösteriyordu.

Gol sonrası rakibi üzerindeki baskısını kaybeden ve art arda kalesinde tehlikeler yaşayan siyah-beyazlılar, tam da o dakikalarda golü kalesinde görmediyse bunda ne yaptığını bilmez bir görüntü veren Alman ekibinin forvetlerinin payı büyüktü.

Devre böyle biter derken bu kez Quaresma'nın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Talisca'nın kafa vuruşuna şahit olduk.

O şahitlik bana göre aynı zamanda Beşiktaş’ın bir üst tura yürüyüşüne de işaretti ki; siyah-beyazlılar bundan sonrası için işini bir hayli kolaylaştırdı diyebiliriz.

Beşiktaş’ta gollere ve asistlere imza atanlar dün gecenin iyileri oldu aynı zamanda.

Fenerbahçe maçında yokları oynayan Talisca ve Quaresma Avrupa sahnesinde yıldız gibi parladılar.

60.dakikada giden ve oyunu 5 dakika sekteye uğratan elektrikler ise düne dair belki de tek olumsuzluktu.