​TUDOR'UN BİLETİ CEBİNDE!

Mustafa YAŞAR 19 Kas 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Süper Lig'de son dönemde Medipol Başakşehir'e karşı oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılamayan ve son galibiyetini 2015-2016 sezonunun ilk yarısındaki maçta 2-0'lık skorla elde eden Galatasaray, dün de geleneği bozmadı!

Süper Lig'de son dönemde Medipol Başakşehir’e karşı oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılamayan ve son galibiyetini 2015-2016 sezonunun ilk yarısındaki maçta 2-0'lık skorla elde eden Galatasaray, dün de geleneği bozmadı! 

Ev sahibi Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve Junior Caicara gibi önemli oyuncularından yoksun ama psikolojik üstünlükle çıktığı maçta sonuca her iki yarıda bulduğu beş  golle giderken;  Aslan’ın bir kez daha fiyakasını bozmakla kalmadı aynı zamanda rakibi ile arasındaki 3 puan farkını da kapayarak lige iyiden iyiye ağırlığını koydu.

Galatasaray için birçok otorite ligde bu zaman zarfında oynadıkları maçların ölçü olamayacağını  asıl kararı güçlü rakiplerle yapacağı maçlarda alacakları sonuçlar sonrası vermek gerektiğini söylüyor haftalardır.

Nitekim güçlü diyebileceğimiz Bursaspor ve Trabzonspor maçlarındaki; sarı-kırmızılılarda bu tezi doğrular nitelikte mücadele gösterdi.

Bursa’dan 3 puanı zor çıkaran Aslan, Trabzon’da fırtınaya tutulmaktan kurtulamamış ve ligdeki ilk yenilgisini almıştı.

Dün bir başka güçlü rakibinden de fark yiyen Galatasaray’da şimdi teknik direktörü Igor Tudor için çanlar acı-acı çalmaya başlanacaktır artık.

Tudor’un ‘büyük maçların’ adamı olmadığı buradan çıkışla Galatasaray’ın da teknik direktörü olamayacağını söyleyenler (ki buna ben de dahilim) şimdilik de olsa haklıdırlar artık.

Şimdilik diyorum çünkü iki hafta sonra Beşiktaş ile karşılaşacak bu takım.

Ve o maçta da sahadan başı önünde ayrılan bir Aslan’a şahitlik ederse gözler, net yazıyorum bu Tudor’un sonu olur.

Medipol Başakşehir’e gelince…

Baştan sona kazanma arzusu ile ve kompakt bir futbol oynayarak sonuca gitmeyi bildiler.

Onlar için bu sezonda Süper Lig macerası süper gidiyor.

Alkışı hak ediyorlar. Alkışlıyorum.