Vakıf Katılım web

THE SARNIÇ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Semih Hazar, Dorak Holding ile ortak gerçekleştirdiği The Sarnıç projesinin iki gece önce açılışı yapıldı.

Sultanahmet’te 1500 yıllık tarihi doku. Bizanslılardan günümüze bozulmadan gelen tarihi su sarnıcının içerisinde inanılmaz bir yeni nesil ‘Fine Dining’ restoranı.

Turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Semih Hazar, Dorak Holding ile ortak gerçekleştirdiği The Sarnıç projesinin iki gece önce açılışı yapıldı. Harika, harika, harika… Tek kelime değil, üç kelime ile harika. Açılış sunumunu Gizem Özdilli’nin yaptığı gecede, sektörün önde gelen organizasyon şirketleri ve turizm acenteleri misafir edildi. Mekanın muhteşem tarihi dokusu ile Nuri Harun Ateş’in harika Bizans dönemi Arya’ları birleşince ortaya çıkan ambiyansı anlatamam, kesinlikle yaşamanız lazım. Canlı sahnesini ilk defa dinleme imkanı bulduğum Nuri Harun Ateş’in performansına ayrıca hayran kaldım. Efruze ile Türk ezgilerinde yolculuğa çıkıp, kapanışı da Ezgi Ayçe’nin performası ile yaptılar. Arkadaş ve aile yemekleri bir yana, şirket davetleriniz, nişan, nikah, düğün, doğum günü davetleriniz için bu eşsiz tarihi dokuyla buluşmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dört bir yanının buram buram tarihle çevrili olduğu The Sarnıç’ta; seçilmiş özel müzikler, lezzetli yemekler, maskelerinin altından bile güler yüzünü size hissettiren personeli ile hizmet vermeye başladı bile. Fine dining ile kendinizi özel hissettiğiniz The Sarnıç, bana kalırsa zaman içerisinde farklı projeler ile eğlence sektörünün en aranan mekanlarından olacağına eminim. Bu özel gecede beni de misafir eden The Sarnıç ailesi ve Semih Hazar’a başarılarının devamını dilerim.