Vakıf Katılım web

ŞİİRİNİ SEVDİK DİYE ŞAİRİNİ SEVMEK ZORUNDA MIYIZ?

Ahmet ARSAN 22 Tem 2016

Ahmet ARSAN
Tüm Yazıları
İsmet Özel ismi önemlidir bu mahallede. Şiirleriyle ufuk açmıştır. Fakat fikirleriyle tam bir hüsran olmuştur genç nesil büyüdükçe.

İsmet Özel ismi önemlidir bu mahallede. Şiirleriyle ufuk açmıştır. Fakat fikirleriyle tam bir hüsran olmuştur genç nesil büyüdükçe. Şimdi de bir darbe girişimi varken kendi kurduğu dernekten bir açıklama yapmış. Açıklamanın başlığı şöyle; "Amerikan Maskaralığından 'Milli İrade' Çıkartmaca!” Bu başlığı okuyunca İsmet Özel her fikir açıkladığında “Kelebeğin Rüyası” filmindeki, “Şiirini sevdik diye şairini sevmek zorunda mı?” cümlesini mırıldanırım içimden. Bu sefer daha haykırarak söyledim bu cümleyi.

Darbe Sokağı

Geçen gün demokrasi nöbet yerlerini bir dolaşayım dedim. Taksim, Saraçhane ve Kısıklı… Hepsinde halkın darbeye tepkisi, birlik ve beraberliği görülmeye değer. Daha darbe garabetine karşı hiç sokağa çıkmayan varsa bence hemen bu akşam çıkmalı. Bu birlik ve beraberlik atmosferini solumalı.

Hakan Fidan nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Darbeyi eniştemden öğrendim!” açıklamasıyla MİT’in bir istihbarat zaafiyeti olduğuna açıkça vurgu yaptı. İlk günden beri belli olan bir durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan dile getirmiş oldu. Fakat Hakan Fidan’dan hâlen bir ses yok. Kulislerde dolaşan bilgi, Hakan Fidan’ın istifa edeceği.  

DEMODE     

Sıkıyönetim

MODA

OHAL

DEMODE

Cafe buluşmaları

MODA

Demokrasi nöbeti buluşmaları