İÇİMİZDE DAHA KAÇ REINA KATİLİ VAR?

İlnur ÇEVİK 18 Oca 2017

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Bugünlerde böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız vardı ve bu haber ilaç gibi geldi…

Polisimiz ve Milli İstihbarat Teşkilatımız Reina katliamı faili Özbek asıllı Abdulgadir Masharipov’u kıskıvrak yakalayarak müthiş bir başarıya imza attı ve bütün vatandaşlarımızı gururlandırdı. Bugünlerde böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız vardı ve bu haber ilaç gibi geldi…

Türkiye’nin terör örgütlerinin koalisyonuna karşı savaş verdiği ortada. Bir tarafta PKK, PYD, YPG, DHKP-C,  DEAŞ ve FETÖ var. Bunların içinde kendi içimizden hainler var… Bir tarafta da bunları maşa gibi kullanan, Türkiye’ye diz çöktüreceğini sanan yabancı güçler var.

Ama bir de ülke içindeki teröre katkıda bulunan yabancı katiller var.

İşte Özbek asıllı bir katil… Ama onun yanında yer alan bir Kırgız asıllı terörist. Bunlara lojistik destek veren Uygur asıllı başka katiller.

İşte önümüzde tehlikeli bir tablo var… Türkiye Orta Asya ülkelerinden gelenlere kapılarını “kardeşlerimiz, akrabalarımız” olarak ardına kadar açtı. Düşene, baskı altında olanlara bir Ensar oldu. Ama görüyoruz ki bunu kullanan terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar içimize hainleri ithal edip ülkemizi kana bulamaya başladılar.

O zaman artık ülkemize girenler konusunda çok daha dikkatli davranmanız lazım. DEAŞ’a Orta Asya gençlerinden ciddi katılımların olduğu biliniyor. O zaman ülkemize gelecek misafirleri daha sıkı kontrollerden geçirmemiz lazım. Ülkemize girmiş olanları da kayıt altına alıp daha yakından takip etmemiz lazım.

Bunu yaparken “Ensar” ruhunu asla kaybetmeden ama halkımızın güvenliğini de göz önüne alarak tedbirler almamızın zamanı geldi geçiyor.