FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ALMANYA İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE

Ozan CEYHUN 15 Haz 2018

Ozan CEYHUN
Tüm Yazıları
Son yıllarda bazı AB ülkelerinde bir "hastalık" baş gösterdi. "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düşman olan dostumdur" hastalığı. Bu öylesine amansız bir hastalık ki yakalanan en büyük zararı kendine veriyor.

AB üyesi bazı ülkeler sırf bu yüzden teröristlerle dolup taştı. Belçika, PKK, FETÖ ve DHKP-C terör örgütlerinin yuvalandığı ülkelerden biri. Brüksel’de, Gent’te ya da Antwerpen’de sokağa çıktığınızda ve cafe’lerde oturduğunuzda Türkiye’den kaçmış FETÖ terör örgütü mensuplarının ortalıkta dolandıklarını açık bir şekilde izleyebilirsiniz. Sadece teröristler de değil. Onlara yıllarca para yardımı yapan ve destek veren bir çok iş adamı da Türkiye’den kaçırdıkları para ya da altınlarıyla Belçika, Hollanda, Almanya ya da Fransa’da yaşamlarını sürdürmekteler. 

Anlayacağınız Türkiye’nin hainleri Belçika’nın muteber turistleri konumundalar. 

Maalesef aynı durum Almanya için de söz konusu. 

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’de onlarca insanı katleden ve iki binin üzerinde insanı yaralayan FETÖ terör örgütü mensubu subay üniformalı terörist caniler Almanya’da iki yıldır sorunsuz yaşamaktaydılar. Almanya’nın  bazı milletvekillerini, gazetecilerini ve önde gelen şahsiyetlerini parasal ilişkiler kurarak profesyonel bir şekilde kendine bağlayan FETÖ terör örgütü bu ülkede de kurduğu vakıflar, dernekler ve iş yerleri ile illegal örgütlenmesini çok iyi işleyerek buna izin vermemesi gereken Alman istihbarat ve polis birimlerine rağmen sürdürmekte.

Çocukların beyinlerinin yıkandığı okulları Almanya’da hala faal konumdalar. Maalesef bu okullar da yarının teröristleri yetiştirilmekte. Türkiye’de yaşadık bunu. Fakir çocukları okutup terör örgütünün ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik meslek sahibi yapıp ardından günü ve saati geldiğinde “sleeper” olarak besleyip büyüttüğü bu elemanlarını harekete geçiren FETÖ terör çetesi şu anda aslında Almanya için büyük bir tehdit halinde.

Geçmişte Almanya’da insanları zorla abone yaptıkları gazete ve dergileri Türkiye merkezleri deşifre olduğu için kapanan bu terör örgütünün “gazeteci” kimliği taşıyan elemanları günümüzde bir çok Alman kentinin yerel gazetelerinde sözde “gazeteci” olarak çalışmakta ve Alman kamuoyunun “Türkiye’ye yönelik olumsuz bir algıya sahip olması” için haberleri manipüle etmekteler.

CDU ve CSU içinde az sayıda olan FETÖ terör örgütü uzantıları maalesef SPD ve Yeşiller içinde daha fazla çöreklenmiş durumdalar.

FETÖ terör örgütüne mali destek veren Almanya’daki yerleşik iş adamları şu anda Türkiye’den kaçan 15 Temmuz 2016 Faşist Askeri Darbe girişimini organize eden terör örgütü ele başlarının dikkat çekmeden barınmalarını sağlamaktalar. Gayrimenkul zengini FETÖ terör örgütü mensubu ve destekçisi şahısların, Türkiye’den Almanya’ya kaçan teröristlerin yaşamlarını rahat sürdürmeleri için özel çaba verdiği de bilinmekte.

Bugün Türkiye’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a düşman oldukları için Almanya’da kollanan bu teröristler gerçekte Almanya’nın toplumsal barışı ve geleceği için de büyük bir tehditler. İslam Dini’ni istismar ederek insanların dini duygularını sömürerek örgütlenen bu terör örgütü aslında DEAŞ’tan çok daha tehlikeli. Girdikleri ülkede sadece barınmakla kalmayıp yirmi ya da otuz yıl sonrasına yönelik hedefleri doğrultusunda faaliyetler gösteren bu örgüt emin olun şimdiden Almanya’da bir güç olmak amacıyla ağlarını örmekte.

Almanya’da gerekli önlemler alınmazsa yarın çok geç olabilir.

Son aylarda Alman medyasında ve politikasında FETÖ’nün gerçek yüzünün farkına varılıyor olması tek tesellimiz. Almanya bu konuda FETÖ’ye karşı özünde bir terör örgütüne karşı atılması gereken adımları attığında bu Belçika gibi ufak AB üyesi ülkeler için de örnek teşkil edecektir.

Almanya’nın artık “Recep Tayyip Erdoğan’ın düşmanı dostumdur” hatasından vaz geçme zamanı gelmiştir. Aksi takdirde insanlık ve demokrasi düşmanı terör örgütlerinin her geçen gün daha da derine yönelik “network” oluşturmaları ve bulundukları ülkede de mikroplarını yaymaları çok acı sonuçlar verecektir.