FETÖ KÜRESELDİR, MÜCADELEMİZ ULUSAL

Güngör YAVUZASLAN
Tüm Yazıları
Yeni nesil terör örgütü olan FETÖ ve bileşenleri küresel bir yapılanmaya sahip.

Virüse karşı stratejimiz SORUN KÜRESEL MÜCADELE ULUSAL oldu. 15 Temmuz hainliğini yapan FETÖ virüsüne karşı aziz milletimiz küresel teröre karşı şu an ulusal bir mücadele veriyor.

Yeni nesil terör örgütü olan FETÖ ve bileşenleri küresel bir yapılanmaya sahip. Türkiye’de sadece bir darbe kalkışması değil iç savaş çıkartma denemesi yapıldı. TSK ve Emniyet’te yapılanan küresel terör uzantılı FETÖ bizi kendi insanımızla vurmaya çalıştı. Küresel soruna MİLLİ bir direniş sergilendi. Ama mücadele ve arınma devam ediyor. Türkiye başta PKK-FETÖ-DEAŞ olmak üzere küresel terör baronları ile mücadele eden bir ülke. Türk devlet aklı artık kuklalarla değil kuklacıyı vurmaya başladı.

ASIL BEYİNLERDEKİ “FETÖ”YÜ YENMELİYİZ

Türkiye devlet ve millet olarak sahip olduğu derinlik ve güç ile 15 Temmuz işgal ve iç savaş darbe kalkışmasını geri püskürttü. Ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile devlet yönetme yapısını güçlendirdi. Siyasi olarak Erdoğan ve Bahçeli Cumhur İttifakı kurarak mücadele de yol kazası olmasını engellediler. Zor ve uzun bir süreç. Tüm bunların yanında asıl beyinlere işlenen FETÖ algısı sonlandırılmalıdır. Burada hepimize büyük görev düşüyor.

Bir terör örgütü düşünün dünyada eşi benzeri yok. Kendisinin silahlı yapısı olmamasına rağmen orduda yapılanmış, emniyete sızmış, bankası bile var. Okulları hastaneleri olmuş. Gençleri ele geçirerek beyinlerine girmiş. Nesilleri başkalaştırmaya çalışmış. Liste uzun… Yeni nesil bu örgüte karşı klasik terörle mücadele yöntemlerinin ötesinde mücadele gerekiyor. En önemlisi beyinlere yerleşen FETÖ’yü silmek.

Tarihin derin sayfalarında büyük bir medeniyete sahip olan Türk Milleti 15 Temmuz gecesi son haçlı ittifak seferini Anadolu’da durdurmuştur. Bugün Ayasofya’yı tekrar camii olarak açan irade o gece hainliği dur dedi. 15 Temmuz için çok şey anlatıldı yazıldı.

Aziz Milletimiz ilk önce hainler tarafından esir alınan Kınalı Kuzusu Mehmetçiği ve muzaffer TSK’yı darbecilerin elinden aldı. Sonra mukaddes vatan toprağının dört bir yanına yayılan Türk Sivil Kuvvetleri top yekûn kuvva oldu, milliye oldu. Kimisi eline aldığı taşla, kimisi yumrukları ile  “YETTİK GAYRİ” dedi. Milyonlarca ay ve yıldız düştü karanlık geceye. Gece karanlık idi. Güneşe bekle dediler doğma sakın bu karanlık geceye düşme dediler şafağa… Onlar kefenlerini sardılar şehadet yolunda 251 cennet yolcusu… Düştüler toprağın kara bağrına.. yürüdüler Çanakkale yurduna… Onlar yerde karınca, gökte yıldız oldular. Akarken kırmızı kanları toprağa şanlı bayrağa sarıldılar bir ses duyuldu geceden sabaha ilk ışık düşende “KORKMA.

Yürüdü vatan, yürüdü Anadolu, yürüdü Millet.. Şimdi anarız onları iki satır yazımızda. Anlatamaz ne söz ne de kalem onları ki  “ONLAR SON DESTAN YAPICILAR”.