EN ZOR VEDA...

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Yaşadığımız hayatta en zor olan vakitsiz vedaymış. En ummadığımız anda en sevdiğimizin ellerimizin arasından kayıp gitmesi, hayatın ne kadar acımasız, gerçeklerin ne kadar zor olduğunu fark ettiriyor insana.

Geçtiğimiz hafta babaannem Gülnaz Akdağ’ı tedavi gördüğü hastanede kaybettik. Hemen bir kaç gün sonrasında da benzer bir acı… Demet Akbağ eşi Zafer Çeki geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

İnsanlar kendi hayatlarında yaşamadan ne yazık ki kaybetmenin ne demek olduğunu kolay anlayamıyor. Babaannem, en büyüğü babam gazeteci Burhan Akdağ ve biri Almanya’da diğeri Amerika’da yaşayan 3 oğlu ve 10 tane torun sahibiydi. Sevgi dolu, her zaman gülen, her dediğini yaptıran, dediğim dedik bir babaanneydi. Geçirdiği operasyon sonrası birbirini tetikleyen semptomlardan dolayı, iki ay yoğun bakımda geçirdiği tedavi sürecinin sonunda ebediyete uğurladık. Şişli Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bahçeköy’deki aile mezarlığına defnettik babaannemizi. En zor günümüzde bizi yalnız bırakmayan, gerek yanımızda olan, gerek arayıp mesaj atan bütün dostlarımıza çok teşekkür ederim.

Zafer Çika; bir kaç gün önce İzmir Güzelbahçe’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 35 yaşında tanışıp 39 yaşında evlenen Demet Akbağ, Zafer Çika için onsuz bir hayat düşünemiyorum sözleri ile anlatıyordu. Bu mutlu birliktelikten bir oğulları var. Demet Akbağ’ı da bu zor gününde birçok dostu yanlız bırakmadı. Acılı ailelerine sabır Zafer Çika ve güzeller güzeli babaanneme Allah’tan rahmet diliyorum. Sevdiklerinize sıkıca sarılmak için hala vaktiniz varsa gerçekten çok şanslısınız....

Sevgi ve müzikle kalın…