DÜNYANIN EN GÜZEL "SELFIE"Sİ


Gizem ŞENYURT 20 Kas 2017

Gizem ŞENYURT
Tüm Yazıları
Dünya Güzellik Yarışması sonuçlandı ve Hindistan güzeli bu yıl için Dünyanın En Güzeli seçildi. Las Vegas'ta gerçekleşen yarışmaya dünyanın dört bir yanından güzeller katıldı ve 21 yaşındaki tıp öğrencisi Manushi Chhillar 2017 Dünya Güzeli seçildi.

Dünya Güzellik Yarışması sonuçlandı ve Hindistan güzeli bu yıl için Dünyanın En Güzeli seçildi. Las Vegas'ta gerçekleşen yarışmaya dünyanın dört bir yanından güzeller katıldı ve 21 yaşındaki tıp öğrencisi Manushi Chhillar 2017 Dünya Güzeli seçildi. Böylece Hindistan, 6. güzelini çıkartarak Venezuela ve Çin ile birlikte en çok Dünya Güzeli çıkartan ülke oldu. Yarışmaya damga vuran ve sosyal medyada en fazla konuşulan konu ise Irak ve İsrail adaylarının birlikte çektikleri fotoğraf oldu.

Dünya Güzellik Yarışması

Irak güzeli Sarah Eedan ve İsrail güzeli Adar Gandelsman, barış için birlikte poz verdi. Eedan, ülkesini 45 yıl sonra ilk kez Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil eden kişi olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Sosyal medyada olay olan poz için ise teklifin İsrailli adaydan geldiğini, aralarında diplomatik ilişki bulunmayan iki ülke ve Orta Doğu'nun geleceğine barış çağrısı yapmak için bu fırsatı değerlendirmekten mutlu olduğunu belirtti.

Meksika, depremin zarar verdiği doğa harikalarını kurtarıyor

Meksika Agua Azul 2Meksika'da 7 Eylül'de meydana gelen 8.2 büyüklüğündeki deprem, beraberinde yıkım getirmişti. Depremden en çok etkilenen yerlerden biri de Chipas bölgesi oldu. Chipas, Meksika'nın en önemli turistik merkezlerinden biri olarak turkuvaz renkli sulara sahip Agua Azul (Mavi Su) Şelaleri'ne ev sahipliği yapıyor. Depremle birlikte yatağı yer değiştiren ve suları çamurlanan Agua Azul Şelalaleri'nin su seviyesi de 1 metre düştü. Geçimini sadece turizmden sağlayan bölge halkı ise durumu araştırmaya söz veren hükümeti beklemeden sorunun çözümü için kolları sıvadı.


Yerel halk, Agua Azul Nehri'nin şelalelerin eski yatağına giden yolunu tıkayan kayal