DEMİRTAŞ'TAN AYAR YİYECEK HALE DÜŞTÜLER!

Arzu ERDOĞRAL 20 Eki 2021

Arzu ERDOĞRAL
Tüm Yazıları
BBP kurucu başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının öncesinde (FETÖ)'yü kast ederek devletin içerisine çöreklenmiş yapıların devletten temizlenmesi konusunu gündemine almıştı.

BBP kurucu başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının öncesinde (FETÖ)’yü kast ederek devletin içerisine çöreklenmiş yapıların devletten temizlenmesi konusunu gündemine almıştı.

Yani FETÖ’cüler Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendileri hakkında ne düşündüğünü iyi biliyordu.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadeti sonrası FETÖ ise delilleri yok etmeye çalışmıştı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ise Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat etmesinin ardından yaptığı açıklamada “Aldanırsanız böyle kurban gidersiniz, bir perşembe günü akşamı vefat edersiniz, bir cuma günü cenazenize ulaşırlar” demişti.

Teröristbaşı Gülen “İyi bakmak lazım, asker elinden geleni yapmadı dediler, asker elinden geleni yaptı” diyor. Sanki komutan kendisi. “Hükümet ilgilenmedi” yani siyasette elinden geleni yapmıştı 2009 şartlarını düşünün, böyle bir şey var. Enteresan, ilgisiz açıklamaları var. Araştırmak lazım diyor arkasından da. İki lafın ikisini birden söyleyen bir açıklama.

Deniz Baykal olayında da FETÖ lideri Gülen ilk açıklamayı yapan kişi! Deniz Baykal’a “geçmiş olsun diye” açıklama yaptı. Sonrasında kendinin yaptığı siyasi operasyon olduğu ortaya çıktı.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun da bir tuttuğunda aşağı çekilecek bir zaafı olsaydı, onu da oradan vururlardı. Böyle bir şey olmayınca ve Hrant Dink meselesinde örgütün gözünü ne kadar kararttığını, siyasi cinayetler işlemeye başladığını da Muhsin Yazıcıoğlu görmüştü. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu yapıyı gördüğünü de onlar gördüler.

Yani Allah korusun Türkiye’de siyasi bir cinayet olsa arkasından FETÖ, PKK gibi terör örgütleri çıkar.

Şimdi “Siyasi cinayetler işlenebilir” diyen Kılıçdaroğlu bunu kimden öğrendi? Kamuoyuna açıklamadan önce neden yargıya gitmedi?

Kılıçdaroğlu, altında kalacağı sözler söylüyor. Memurlara da takmış vaziyetteler.

Anlaştığı birkaç memuru konuşturma planı mı yapıyorlar?

Daha önce CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Devlet memurları, AK Parti teşkilatı gibi çalışıyor demiş, Kılıçdaroğlu’nun “militan memurlar” söylemini savunmuştu.

Bu kez de CHP Lideri Kılıçdaroğlu, siyasi cinayetler ile gündem olmaya çalışıyor.

İşin komedisi de sürekli Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu’na, savunduğu Demirtaş ayar verdi.

Erenleri, Yasinleri, askerimizi, polisimizi şehit edenleri unutan Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler konusunda kaygım var" şeklindeki çıkışını yorumlayan Demirtaş, "Seçmenleri kaygılandıracak başlıklar yerine cesaret ve umut dolu, direnişi motive edecek bir dil kullanmakta fayda var" dedi.

İşaret ettiği gün de doldu, ne oldu, cevap yok!

Muhalefet partisi liderinin açıklamaları kime hizmet ediyor, bu da üzerinde kafa yorulması gereken bir durum.

Hukuk dışına çıkmak kimsenin haddi değil!

Müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında tehditler savunan bir Kılıçdaroğlu!

Mafya lideri şahsa mı özendi bilinmez ama tehditler ile hiç kimse bir yere varamaz.

Kılıçdaroğlu’na tavsiyem sahile gidip balon vursun. Ardından da lunaparka gitsin gondola binsin. Biraz eğlensin…

Böylelikle daha fazla gündem olur.