​AYKUT KREDİYİ İYİ KULLANDI

Mustafa YAŞAR 20 Kas 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Fenerbahçe'nin durumu malum.

Fenerbahçe’nin durumu malum.

11 haftalar itibarıyla son 27 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertlilerde istikrar koşar adım camiayı terk ederken; Aykut Kocaman’ın gelgitleri sonrası çıkılan Sivasspor maçında totalde kazanma hırsından başkaca bir şey gördüğümü söyleyemem.  

Chahechouhe, Şener Özbayraklı ve İsmail Köybaşı’nı uzun zaman sonra ilk 11'de gördük dün akşam.

Sarı-lacivertlilerde Ozan Tufan 9 hafta sonra yedek kalırken, Kocaman’ın kadro dışı bırakacağı söylenen isimlerden Mehmet Topal ise 4 maç aranın ardından Sivas karşısında  ilk 11'de sahadaydı.

İlk yarıda hücuma çıkmakta zorlanan  Fenerbahçe, Sivasspor defansının hatasından Dirar ile bulduğu golle soyunma odasına önde gitti gitmesine ama oyunun bütününde üstün taraf gibi gözükmesine rağmen etkili değildi.

İkinci yarıya konuk takım golle başlayınca şok da beraberinde geldi.

Kısa süre bocalayan, sonrasında silkinip kendine gelen ve kazanma arzusunun eseri  gollerle sonuca giden  Fenerbahçe, Sivas'ı yenerek 34 gün sonra galibiyetle tanışmayı bildi.

Aykut Kocaman için verilen iki maçlık kredinin ilkini alan yönetim ve taraftarlar dünkü galibiyetten mutlu olmuşlardır muhakkak ama Antalyaspor maçı bize neler gösterir onu da bekleyip göreceğiz.

Dünkü maç  öncesi 5 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Sivasspor için ise söylenecek çok fazla bir şey yok aslında.

Mevcut kadroları ile bana göre ligde iyi yerdeler.

Ekstra motivasyonla çıktıkları Kadıköy’den puan çıkarmak için dün oynadıkları oyundan daha fazlasını oynamaları gerekti onu yapamayınca elleri boş döndüler.