8 KASIM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Kas 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgüvenli ve enerjik başlıyoruz. Eğlenceli faaliyetler yapmak isteyeceğiz.

Haftaya özgüvenli ve enerjik başlıyoruz. Eğlenceli faaliyetler yapmak isteyeceğiz. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Beğenilmek, alkışlanmak isteğimiz fazla olacak. Salı ve çarşamba günleri işlerimizle, sağlığımızla ilgileneceğiz. Temizlik, tamirat işlerimizi bitirebiliriz. Perşembe ve cuma günleri ilişkilerimize, ortaklı işlerimize önem vereceğiz. Sanatsal, estetiksel konularla ilgileneceğiz. Hayatımıza denge ve uyum getirmek isteyeceğiz. Hafta sonu yoğun duygular içerisinde olacağız. Hırslarımız, tutkularımız, krizler ve maddi konular ön planda olacak.

Salı günü ilişkilerimize dikkat edelim. Partnerimizle, ortağımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Cuma günü Jüpiter ve Plüton gezegenlerinin tekrar bir araya gelmesi kariyer ve iş konularında şans ve fırsatları yakalayabileceğimizi gösteriyor. Maddi konularda güçlü olmak isteyeceğiz. Ayrıca bu hafta Mars gezegeni Koç burcunda ileri harekete başlıyor. Yaşam enerjimiz artacak. Daha cesur, hırslı ve girişimci olacağız. İletişim gezegeni Merkür tekrar Akrep burcuna geçerek sezgisel düşünmemizi sağlayacak. Derin ve uçlarda düşüneceğiz. Takıntılı, şüpheci ve manipülatif sözler sarf edebiliriz.
15 Kasım günü Akrep burcunda Yeniay meydana gelecek. Her Yeniay yeni başlangıçlardır. Taze enerjiyi hayatımıza katacağız. Hepimiz en derindeki duygularımıza, özümüze ineceğiz. İçimizdeki gücü keşfedeceğiz. Tutkularımızla, gücümüzle yeni adımlar ayacağız. Değişim dönüşümle yeni başlangıçlar yapacağız. Tutku, kriz, hırs, cinsellik, maddi konular yeniayın ana teması olacak.


Sevgili Koçlar; bu hafta aşk, çocuklar, iş, sağlık, eş ve ortaklar, maddi konular gündeminizde olacak. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Yeniay maddi konularda yeni adımlar attıracak. Ortak kazançlar, alacak verecek hesapları, ödemeler, kredi, nafaka, vergi gibi konularda yeni düzenlemeler yapacaksınız. Eşinizin kazancıyla ilgili yenilikler olacak.


Sevgili Boğalar; bu hafta aile, aşk, çocuklar, iş ve sağlık, eşinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Geleceğe yönelik planlarınızda şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız. Yeniay evliliğiniz, ilişkileriniz veya ortaklı işlerinizde başlangıçlar yaptıracak. Taşınabilirsiniz. Bekar olanlar evlilik kararı alabilir.


Sevgili İkizler; bu hafta yakın çevre, kardeşler, iletişim konuları, aile, evi, aşk, çocuklar, iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak. Eşinizin parasıyla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Ödemelerinizi kolaylıkla yapacaksınız. Yeniay günlük hayatınız, işiniz ve sağlığınızla ilgili adımlar attıracak. Angarya işlerinizden kurtulmak için yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; bu hafta parasal konular, yakın çevre, kardeşler, aile, ev, aşk ve çocuklar gündeminizde olacak. Ortaklı işlerinizde şanslı olacaksınız. Özel hayatınızda şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Yeniay aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alacaksınız. Kreatif işleriniz, hobileriniz için yeni adımlar atacaksınız. Yalnız olanlara tutkulu bir aşk gelebilir.


Sevgili Aslanlar; bu hafta kendinize, parasal konulara, yakın çevre, kardeşler, iletişim konuları, eğitimler, ev ve aile konularına önem vereceksiniz. İşinizle ilgili şans ve fırsatlar yakalayabileceksiniz. Yeniay ev, ailevi konular ve babanızla ilgili yeni kararlar aldıracaktır. Taşınmak isteyebilirsiniz. Yeni bir ev alabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; bu haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Kendinize, maddi konulara, yakın çevre ve kardeşleriniz gündeminizde olacak. Aşk veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacak. Borsa gibi spekülatif kazançlardan yana şanslısınız. Yeniay yeni düşüncelerinizi, yeni projelerinizi yapmak için adımlar attıracak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; bu hafta sosyal hayat, arkadaşlar, yurt dışı işler, dinlenme isteği, kendiniz, ilişkiler ve maddi konular gündeminizde olacak. Aileniz ve evinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeniay yeni yatırımlar yapmanızı sağlayacak. Maddi manevi değerleriniz, sahip olduklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız.


Sevgili Akrepler; bu hafta anneniz, kariyeriniz, sosyal hayatınız, arkadaşlarınız, yurt dışı işleriniz ve kendi hayatınızla ilgili kararlarınız gündeminizde olacak. Projelerinizde ve yakın çevrenizden güzel şanslar elde edeceksiniz. Yeniay burcunuzda oluyor. Kendi hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Aile, özel ilişkiler, iş ve sağlık konularında yeni başlangıçlar yapacaksınız.


Sevgili Yaylar; bu hafta uzak akrabalar, yabancılardan alacağınız haberler, iş hayatınız, anneniz, sosyal hayatınız, arkadaşlarınız ve dinlenme isteğiniz ön planda olacak. Maddi konularda şans ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Yeniay kontrolünüz dışında olacak. Önemli kararlarınızı erteleyin. Bilinçaltı ve ruhsal çalışmalar yaparak kendi yarattığınız hapishaneden kurtulabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta ödemeler, eşin parası, yabancılar, uzak akrabalar, anneniz, kariyeriniz, sosyal hayatınız ve arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Kendinizi güçlü ve şanslı hissedeceksiniz. Yeniay yeni hayallerinizi hayata geçirmeniz için adımlar attıracak. Sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Çevre değiştirebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bu hafta eş, ortak, ortaklı işler, ödemeler, uzak akrabalar, yabancılar, kariyer ve annenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Kadersel güzel gelişmeler olacak. Manevi anlamda güçleneceksiniz. Yeniay yeni işlere adım attıracak. Kaderinizle ilgili kararlar alacaksınız. Kariyerle ilgili terfi ve ödüller alabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; bu hafta iş, sağlık, eş, ortaklı işler, ödemeler, yabancılar, uzak akrabalar gündeminizde olacak. İşten kazançlarınızda ve arkadaşlarınızdan güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yeniay hayata bakışınızı yenilemede adımlar attıracak. Geleceğe yönelik kararlar alacaksınız. Astroloji, felsefe, yabancı dil gibi eğitimler alabilirsiniz.