Vakıf Katılım web

7'NİN UĞURU

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Herkesin hayatında uğuruna inandığı özel bir sayısı vardır.

Bende 7’nin benim hayatıma dokunan uğurlu sayım olduğunu düşünüyorum. Bir dilek tuttum ve 7.7.17 tarihinde dileğim gerçekleşti. Kendi ailemi oluşturma yolunda ilk resmi adımımı attım. Bugün tam iki sene olmuş olsa da ben hala ilk günkü heyecanımı şu anda bile yaşıyorum. Çok zorlu bir süreç, hele ki yanınızda size destek olan kimseniz yok ve her şeye kendiniz koşturuyorsanız gerçekten tarifi olmayan bir zorluk... Belki de evlilik öncesi biten ilişkilerin sebebi bu koşuşturmada yıpranan duygular olabilir. Bu konuda ben fazlasıyla şanslıyım ki ilişkimizin başladığı ilk günden beri beni hiç tek bırakmayan, hayatın yükünü hafifletmek için elinden gelen her şeyi yapan muhteşem bir eşe sahibim. Eşim Baran’dan kilometrelerce uzaktayken, kendi duygularımı, kendi kalemimle paylaşabilmenin heyecanını da ayrıca yaşıyor ve nice uzun, sağlıklı ve neşeli yıllarımız olsun diliyorum.

Evlilik demişken yaz düğünlerinin keyfi gerçekten çok başka. Belki de ben yaz çocuğu olduğum için böyle düşünüyorumdur.  Konu ünlülerin düğünü olunca lüks, kalabalık ve farklılık yarışı kaçınılmaz oluyor. 2019’un başlarında Hazal Kaya ve Ali Altay 5 yıllık birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmışlardı. Hazal Kaya da hayalindeki rüyayı yaşayan gelinler arasındaydı. Düğün ertesi; en büyük isteğinin salonun çiçek bahçesi gibi kokması ve aynı kokuyu misafirlerine hediye etmek istediği olduğunu paylaşan güzel oyuncu salonun hayalinin de ötesinde koktuğu için teşekkürler yağdırmıştı.

Yazın ilk düğünlerinden biri Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın İstanbul Milyon Beach’te davetlilerini ağırladıkları unutulmaz geceleriydi. Unutulmaz geceden en çok akılda kalan ise halay figürleri içeren düğün danslarıydı.

Ve son olarak dünyaca ünlü futbolcumuz Mesut Özil ve Türkiye eski güzeli Amine Gülşe’nin düğününe değinmezsem olmaz. Ne zaman evlenecekler diye uzunca herkesi konuşturup dillere destan bir düğün ile birleştirdiler hayatlarını. Özil düğünden önce yardıma ihtiyacı olan 1000 çocuğun ameliyatını üstleneceğini duyurup yardım etmek isteyenleri de harekete geçirecek bir linki paylaşmıştı...

Herkesin farklı hayalleri, farklı duyguları ve farklı yaklaşımları var. Kalbindeki sevgiyle başka hayatlara dokunanlar veya kendi sevgisini daha da kuvvetlendirmek için çabalayanlar ve ya sevgisine dostlarını da dahil etmek isteyenler.... Herkesin yolu bir şekilde sevgiden ve bir olmaktan geçiyor. Dilerim ki herkes o rüyalarındaki mutluluğa kavuşur.

Sevgi ve müzikle kalın...