7 NİSAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 07 Nis 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününü sakinlikle huzur içinde geçireceğiz.

Hafta ortası hayatımız hareketlenecek, iletişim trafiğimiz artacak. Hafta sonu duygusallaşacağız; sevdiğimiz insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz.

Koç burcunda meydana gelen Yeniay önümüzdeki 14 günlük süreçte hayatlarımızda yeni değişimler yaratıp güzel başlangıçlar yaptıracak. Bu taze ve yeni enerjiyi kontrollü, kalıcı ve gerçekçi başlangıçlar için değerlendirmeliyiz.

Sevgili Koçlar; kendi burcunuzda meydana gelen bu Yeniay bireysel hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay sizlerden arınmanız için başlangıçlar yapmanızı istiyor. İşinize yaramayan her türlü konuyu temizleyip taze enerjiyi kullanmalısınız.

Sevgili İkizler; bu Yeniay sosyal hayatlarınızda olumlu gelişmeler sağlayacak. Yeni arkadaşlıklarınız başlayacak. Umutlarınız tazelenecek. Yeni iş kazançları yaratabileceksiniz. 

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay gelecek ve kariyerinizle ilgili önemli başlangıçlar yaptıracak. İşinizde terfi alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay yurt dışı seyahatlerini gündeminize getirecek. Farklı kültürden insanlarla beraberlikleriniz başlayacak. Onlarla yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay ortak kazanımlarınızda yeni başlangıçlar düzenlemeler yaptıracak. Alamadığınız paralarınızı alabilirsiniz. Eşinizin kazancında olumlu gelişmeler olacaktır.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay sizlere evlilik kararı aldırabilir veya yeni bir ortaklığa başlayabilirsiniz. Hukukla ilgili davalarınız olumlu sonuçlanabilecektir.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay sizlere mesleğinizle ilgili, çalışma ortamınızla ilgili yeni imkanları getirecek. Farklı projelerde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir evcil hayvanınız olabilir.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay sizlere yeni bir aşk getirebilir. Aşktan veya çocuklarınızdan yana şanslı bir 14 gündesiniz. Hayattan keyif almak için yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay ev ve aile yaşantınıza taze bir enerji veriyor. Yeni bir ev alabilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatlarında olumlu güzel gelişmeler olacaktır.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay sizlere düşüncelerinizi rahatlıkla söylemenizi sağlayacak. Eğitimle ilgili ve kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Kısa seyahatlerinizde artışlar olacaktır.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay sizlerin para konularına ışık tutuyor. Yeni kazançlar elde edeceksiniz. Farklı yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Sahip olduklarınızın değerini anlamaya başlayacaksınız.