6 ŞUBAT 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 06 Şub 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sakinlik huzur isteğiyle başlıyoruz. Hayatın ve anın tadını çıkartacağız.

Haftaya sakinlik huzur isteğiyle başlıyoruz. Hayatın ve anın tadını çıkartacağız. Maddi konular ve sahip olduklarımız ön planda olacak. Hayatımızı sağlamlaştırmak isteyeceğiz. Sıra dışı kişilerden hedeflerimizi gerçekleştirmek için destekler alabileceğiz. Hafta ortası hayatımız ve iletişim trafiğimiz hızlanacak. Zihinsel ve fiziksel hareketli olacağız. Yakınlarımızla, kardeşlerimizle ilgileneceğiz. Takıntılı düşünceler içerisinde olabiliriz. Komplolar, teoriler zihnimizi yoracaktır. Hava koşulları sertleşebilir. Hafta sonunu duygusal geçireceğiz. Kendi kabuğumuzda olmak isteyeceğiz. Ailemiz, evimiz, vatanımız geçmiş, anılar önemli olacak.


Sevgili Koçlar; bu haftaya paranızı düşünerek başlıyorsunuz. Maddi konular önemli olacak. İşinizde yenilikler yapmak isteyeceksiniz. Hafta ortası hayatınız hızlanacak. İletişimsel konularla, eğitimlerle ilgileneceksiniz. Annenizin veya kayınpederinizin iş ve sağlık konuları da gündeminizde olacak. Hafta sonunu evinizde ailenizle beraber geçireceksiniz. İkili ilişkiler, ailevi ilişkiler sizleri yorabilir.


Sevgili Boğalar; bu haftaya kendinizi düşünerek başlıyorsunuz. Hayatınızın tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Kendi istekleriniz ön planda olacak. Hızlı kararlar alacaksınız. Hafta ortası paranıza önem vereceksiniz. Para trafiğiniz fazla olacak. Yabancılarla konuşurken sakin olun. Hafta sonunu kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla beraber geçirebilirsiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz.


Sevgili İkizler; bu haftaya isteksiz ve yorgun başlıyorsunuz. Ani olaylar sizleri yorabilir. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Parasal konularda hareketlilik olacak. Hafta ortası kendinize önem vereceksiniz. Bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu parasal konular ön planda olacak. Evinize, ailenize para harcayabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; bu haftaya arkadaşlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Sosyal hayatınız, davetler, toplantılar sizlere keyif verecek. Hayatınız hareketli olacak. Hafta ortası yalnız kalmak, dinlenmek isteğiniz fazla olacak. İlişkinizde değişimler olacak. Eşiniz veya siz birbirinize baskılar yapabilirsiniz. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız.


Sevgili Aslanlar; bu haftaya kariyerinize, annenize, eşinizin ailesiyle ilgilenerek başlıyorsunuz. Ani olaylar özellikle iş konularında olabilir. Keyifli haberler alabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz hızlı olacak. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Yanınızda çalışanlar veya çalışma arkadaşlarınızla yorucu durumlar da oluşabilir. Hafta sonunu yalnız kalıp dinlenerek geçirmek sizlere iyi gelecektir. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Başaklar; bu haftaya keyifli haberler alarak başlıyorsunuz. Ani seyahatler, şaşırtıcı olaylar olabilir. Aşkta ve çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olacak. Hafta ortası kariyerinize, işinize daha fazla önem vereceksiniz. İş trafiğiniz fazla olacak. Annenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınızla beraber geçireceksiniz. Evinizde davet verebilirsiniz. İş toplantınız varsa çalışmak durumunda da kalabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; bu haftaya parasal konularda ani olaylarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızı ayarlayacaksınız. Para harcarken dikkatli olun. Ailenizden destekler alacaksınız. Hafta ortası hukuki konular, eğitim, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Aile bireyleriyle yorucu durumlar oluşabilir. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Anneniz, eşinizin ailesiyle de ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; bu haftaya ikili ilişkilerinize, eşinize önem vererek başlıyorsunuz. İlişkinize dair hızlı kararlar alabilirsiniz. Hafta ortası maddi konular önemli olacak. Ödemelerde hızlı gelişmeler olacak. İhtiyacınız varsa kısa vadeli kredi alabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla yorucu konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunu rahat geçireceksiniz. Bir seyahate gidebilirsiniz veya bir eğitime katılabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; bu haftaya koşuşturmacayla başlıyorsunuz. İşiniz ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. İşinizde değişiklikler olabilir. Gündelik hayatınızda ani olaylar olabilir. Hafta ortası partnerinizle, eşinizle ilgileneceksiniz. Beraber kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Parasal konularda baskıcı davranmayın. Hafta sonunu alacak verecek hesaplarınızla ilgilenerek geçireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu haftaya çok güzel başlıyorsunuz. Aşkta sürpriz gelişmeler olabilir. Çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler olacaktır. Hayatın keyfini çıkartabileceksiniz. Hafta ortası iş hayatınız, gündelik hayatınızda hız fazla olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu sevdiğiniz kişiyle beraber olmak keyif verecek. Ama planlarınız istediğiniz gibi olmazsa baskıcı davranabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bu haftaya evinizde ailenizle sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirerek başlıyorsunuz. Onlara hazırlık yapmak belki sizleri yorabilir. Ama güzel sürpriz gelişmeler olacak. Hafta ortası partnerinizle, çocuklarınızla ilgili hızlı keyifli gelişmeler olacak. Keyif aldığınız kreatif işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Ama eşinizin iş ve sağlık durumları sizleri yorabilir. Hafta sonu kendinizi yormayın, sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Balıklar; bu haftaya yakın çevrenizle keyifli konuşmalar, görüşmeler yaparak başlıyorsunuz. Ani güzel haberler alacaksınız. Hafta ortası ailenizle, evinizle ilgileneceksiniz. Arkadaşlarınızla zorlayıcı durumlar oluşabilir. Hafta sonu hayatınızın tadını çıkartacaksınız. Romantik anlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber güzel faaliyetler yapabilirsiniz.