6 HAZİRAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 06 Haz 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk iki günü huzur, keyif, sakinlik isteğimiz olacak.

Haftanın ilk iki günü huzur, keyif, sakinlik isteğimiz olacak. Sahip olduklarımız ve güvencelerimiz ön planda olacak. Hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Cuma gününe kadar hayatımız hızlanacak. Hem zihinsel hem bedensel hızlı olacağız. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Ve perşembe günü yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek. Hafta sonu duygusal olacağız. Evimiz, ailemiz, sevdiklerimiz, vatanımız ön planda olacak. Korumacı, besleyici olacağız.

10 Haziran günü meydana gelecek Güneş tutulması İkizler burcunda olacak. İletişimsel konular önemli olacak. Kadersel bitiş ve başlangıçlar yaşayacağız. Tutulmalarda hayatımızın en karanlık alanları ortaya çıkar. Ve bu durum bizleri sarsar. 1931-1949-1967-1985-2003 yıllarında yaşadığımız tutulmaların benzerini yaşayacağız.


Sevgili Koçlar; bu hafta parasal konularla, yakınlarınızla, ailenizle ilgileneceksiniz. Güneş tutulması yakın çevre ve iletişim alanınızda oluyor. Kardeşlerinizle ilgili konularda gelişmeler olacak. İletişimsel konularda yeni ve hızlı başlangıçlar yapacaksınız. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalarda aniden gelen ruhsal bilgilerde farkındalıklar yaşayacaksınız.


Sevgili Boğalar; bu hafta kendi isteklerinize, kazanımlarınıza, parasal konulara, iletişimsel konulara önem vereceksiniz. Güneş tutulması para alanınızda oluyor. Yeni kazançlar karşınıza gelecek. Parayla ilgili hızlı gelişmeler olacak. Yatırımlar yapabilirsiniz. Rüyalarınızda nereden para kazanabileceğinizin haberlerini alabilirsiniz.


Sevgili İkizler; bu hafta sağlığınızla, annenizin kardeşleriyle, eşinizi iş ve sağlığıyla, kendi isteklerinizle, paranızla ilgileneceksiniz. Güneş tutulması burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızla ilgili kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız. Hızlı gelişmeler olacak. Rüyalarınız etkin olacak. Psişik yeteneklerinizi fark edeceksiniz.


Sevgili Yengeçler; bu hafta arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, sağlığınıza ve kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Güneş tutulması kontrolünüz dışında kadersel alanınızda olacak. Çevrenizdeki olayların etkisinde kalacağınız için bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi fark edeceksiniz. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; bu hafta kariyeriniz, anneniz, toplumsal olaylar, arkadaşlarınız, sağlığınız ön planda olacak. Güneş tutulması sosyal çevreni, arkadaşlarınızla ilgili, davet ve organizasyonlar, işten kazançlarınızla ilgili hızlı gelişmeler yaşatacak. Arkadaş sohbetlerinizde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri fark edeceksiniz.


Sevgili Başaklar; bu hafta yabancılar, eşinizin kardeşleri, kariyeriniz, anneniz, arkadaşlarınız ön planda olacak. Güneş tutulması kariyerinizde, işinizde hızlı başlangıçlar yaptıracak. Annenizle ilgili gelişmeler olacak. Bekar olanlarınız evlenerek sosyal statü değişikliği yaşayacaklar. İş ortamı sohbetlerinden veya annenizle konuşurken psişik bilgileri fark edeceksiniz.


Sevgili Teraziler; bu hafta ödemler, alacaklar, yabancılar, eşinizin kardeşleri, kariyeriniz, anneniz ön planda olacak. Güneş tutulması hayata bakışınızı değiştirecek hızlı gelişmeler yaşatacak. Yurt dışı işlerde, eğitimde, turizmde, hukuki konularda, ticaret konularında yeni başlangıçlar olacak. Yabancılarla sohbetlerinizde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri fark edeceksiniz.
Sevgili Akrepler; bu hafta ikili ilişkiler, eşiniz, ortağınız, maddi konular, yabancılar, eşinizin akrabaları ön planda olacak. Güneş tutulması maddi konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Kredi alarak bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Ruhsal konularla ilgilenip merak ettiklerinizi öğreneceksiniz. Rüyalarınızdan mesajlar alabilirsiniz. Psişik bilgileri cinsellikle farkına varabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; bu hafta işiniz, sağlığınız, ikili ilişkileriniz, alacak verecek hesaplarınız ön planda olacak. Güneş tutulması karşıt burcunuzda olacak. İlişkilerinizde hızlı gelişmeler olacak. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilir. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Eşinizle, partnerinizle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgileri, bilinçaltınızdan gelenleri fark edeceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta aşk, çocuklar, eğlence, iş, sağlık, ilişkiler, eşiniz ön planda olacak. Güneş tutulması iş ve hizmet alanınızda oluyor. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Günlük işlerinizde yenilikler olacak. Gündelik yaşamınız içerisinde psişik bilgileri farkına varacaksınız.


Sevgili Kovalar; bu hafta aileniz, babanız, aşk, çocuklar, iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Güneş tutulması aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar, hobilerinizle ilgili hızlı başlangıçlar yaptıracak. Aşk gündemimizde olacak. Çocuk isteyenler müjdesini alabilir. Partnerinizle veya çocuklarınızla konuşurken psişik bilgileri farkına varacaksınız.


Sevgili Balıklar; bu hafta yakınlarınız, kardeşleriniz, iletişim konuları, aileniz, babanız, aşk ve çocuklar ön planda olacak. Güneş tutulması aile, ev konularında hızlı başlangıçlar yaptıracak. Babanızla ilgili gelişmeler olacak. Yuva kurabilirsiniz. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgileri farkına varacaksınız.