6 EKİM 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 06 Eki 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgür olma isteğiyle başlıyoruz. Kurallara ve otoriteye karşı çıkabiliriz.

Ekip çalışmaları yapabiliriz. Aynı düşüncede olduğumuz insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Hafta ortası duygusallığımız ve fedakarlığımız artacak. Sezgilerimiz, empatimiz ve hayal gücümüz yüksek olacak. Hafta sonu daha enerjik, girişimci ve cesaretli olacağız. Özgürce ve spontane bir şekilde kendi isteklerimizin peşinden gideceğiz.

Çarşamba günü aşk, keyif, ilişki, para gezegeni Venüs Akrep burcuna geçiyor. 2 Kasım gününe kadar ilişkilerimizde yoğun, tutkulu, sahiplenici olacağız. Hem ilişkilerimizi hem de parayı ölüm kalım meselesi yapabiliriz.
Sevgili Koçlar; bu haftaya arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza öncelik vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası yalnız kalıp iç sesinizi dinlemek, ruhsal çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

Sevgili Boğalar; haftaya işiniz ve gelecekle ilgili konuları ele alarak başlıyorsunuz. Hafta ortası arkadaşlarınız ve iş kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu yapmak isteyip yapamadığınız aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Sevgili İkizler; haftaya rutin işlerden uzaklaşma isteğiyle başlıyorsunuz. Farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta ortası işinizle ilgili belirsizlikler canınızı sıkabilir. Hafta sonu eğlenceli aktivitelerde bulunmak sizleri rahatlatacaktır.

Sevgili Yengeçler; haftaya para konuları, ödemeleriniz öncelik vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası yabancılar, eğitim, eşinizin akrabalarına karşı hassas olacaksınız. Hafta sonu tatil olmasına rağmen işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; bu hafta başı özel ilişkilerinize, eşinize zaman ayırmanız gerekebilir. Hafta ortası maddi konulardaki kaos sizleri duygusal olarak yorabilir. Hafta sonu rutin ortamınızdan uzaklaşmak sizleri rahatlatacaktır.

Sevgili Başaklar; haftaya iş temponuz yüksek başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konuları ele alacaksınız. Hafta ortası eşiniz veya ortağınızla veya hayatınızdaki özel kişilerle yaşayacağınız durumlar fedakarlık yapmanıza sebep olabilir. Hafta sonu para, miras, kredi gibi konular önceliğiniz olacak.

Sevgili Teraziler; hafta başı çocuklarınızın veya partnerinizin isteklerini öne alacaksınız. Maddi konular önceliğiniz olacak. Hafta ortası işlerinizdeki belirsizlikleri çözmek, sorumluluklar duygusal olarak sizleri yıpratabilir. Hafta sonunu ortaklaşa işlerinize, toplantılara ayıracaksınız.

Sevgili Akrepler; haftanın ilk günleri ailevi konulardaki sorunlar önceliğiniz olacak. Hafta ortası aşk ilişkilerinize veya çocuklarınıza karşı daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Hafta sonu spora veya diyete başlayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya iletişim trafiğiniz yoğun başlıyorsunuz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası ailevi konularda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Hafta sonu zamanınızı eğlenceli aktivitelere ayırmak sizleri rahatlatacaktır.

Sevgili Oğlaklar; haftaya maddi konulara ağırlık vererek başlıyorsunuz. Kazançlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Hafta ortası yakın çevrenizle, kardeşlerinizle duygusal konuşmalar yapacaksınız. Hafta sonu ailenizin geçmişle ilgili konuları gündeminizde olacak.

Sevgili Kovalar; bu haftaya kendinizle ilgili kararlar alarak başlıyorsunuz. İşinizde güzel gelişmeler olacaktır. Hafta ortası maddi konulardaki belirsizlikler keyfinizi kaçırabilir. Hafta sonu iletişim trafiğiniz çok olacak. İşle ilgili yeni anlaşmalar olabilir.

Sevgili Balıklar; hafta başı olmasına rağmen yalnız kalmak isteyip hiçbir şeyle uğraşmak istemeyeceksiniz. İşlerinizi evden takip edebilirsiniz. Hafta ortası kişisel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu kazançlarınızı arttırmak için harekete geçeceksiniz. Parasal konular öncelikli olacak.