4-9 KASIM'DA GERÇEKLEŞECEK 'FİZY' İSTANBUL MÜZİK HAFTASI' ŞEHRİ ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Berk MÜHÜRDAROĞLU
Tüm Yazıları
Türkiye'nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock'a farklı türleri bir araya getirecek.

Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek.

İlki geçen yıl gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, festival havasında geçmişti. Atlantis Yapım ve SM Production iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla 4 ayrı mekana yayılıyor: Volkswagen Arena, IF Performance Hall Beşiktaş, Moda Kayıkhane ve Kadıköy Sahne.

fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl 4 Kasım Pazartesi akşamı, Volkswagen Arena’daki ‘fizy Müzik Ödülleri’ ile başlayacak. 2019’un en başarılı isimleri ödüllerini aldıktan sonra, 5 Kasım’da Feridun Düzağaç, 6 Kasım’da Ozbi ft. Gülce Duru, IF Performance Hall Beşiktaş’ta; 7 Kasım’da Gaye Su Akyol, Moda Kayıkhane sahnesinde müzikseverlerle buluşacak!

ÜÇ GÜNLÜK MÜZİK MARATONU

7 Kasım Perşembe gününden itibaren ise Volkswagen Arena’da müthiş bir müzik maratonu start alıyor. Rap ve hip hop müziğin en başarılı temsilcilerinin sahneye çıkacağı bu günde 17.00’de Baneva ile başlayacak konserler sırasıyla şu isimlerle devam edecek: Alaturka Mavzer, Sansar Salvo, Önder Şahin&Sayedar, Kamufle, Nova Norda, Ayben, Anıl Piyancı, Sehinşah, Gazapizm ve Ceza.

8 Kasım Cuma, festival havasındaki müzik haftasının ikinci maraton günü. Bayrak bu kez popçularda! Yine 17.00’de Eda Baba ile başlayan eğlence, Ekin Beril, Gökcan Sanlıman, Sena Şener ile devam edecek. Art arda sahne alacak Kalben, Gökhan Türkmen, Manga ile coşacak müzikseverler, Kenan Doğulu ile muhteşem bir finale şahitlik edecekler.

9 Kasım Cumartesi günü Volkswagen Arena’nın kapıları 15.00’te açılıyor. Sahne rock'çıların. Pilli Bebek ve Moğollar'dan sonra Norm Ender ile 1 saatlik rap molası. Gecenin en heyecanlı yerinde ise Pentagram, Teoman ve Haluk Levent sahnede olacak. Festivalin kapanışını ise Balkan müziğinin popüler ismi Shantel yapıyor.

Haluk Levent, Manga, Kalben ve Ekin Beril konserleri Bellona sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek fizy İstanbul Müzik Haftası konserler ile sınırlı değil. Hafta boyunca müzik dünyamıza ışık tutacak paneller konuyla ilgilenenleri bir araya getirecek.

FİZY MÜZİK HAFTASI  PROGRAMI

4 Kasım Pazartesi

Volkswagen Arena

fizy Müzik Ödülleri

5 Kasım Salı

IF Performanca Hall Beşiktaş

Feridun Düzağaç

6 Kasım Çarşamba

IF Performanca Hall Beşiktaş

Ozbi ft. Gülce Duru

7 Kasım Perşembe

Moda Kayıkhane

Gaye Su Akyol

7 Kasım Perşembe

Volkswagen Arena

Alaturka Mavzer

Sansar

Önder Şahin&Sayedar

Kamufle

Nova Norda

Ayben

Anıl Piyancı

Şehinşah

Gazapizm

Ceza

8 Kasım Cuma

Volkswagen Arena

Eda Baba

Ekin Beril

Gökcan Sanlıman

Sena Şener

Kalben

Gökhan Türkmen

Manga

Kenan Doğulu

9 Kasım Cumartesi

Volkswagen Arena

Pilli Bebek

Moğollar

Norm Ender

Pentagram

Teoman

Haluk Levent 

Shantel 

BRANDWEEK 2019 BAŞLIYOR 

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul’da buluşalım!

Brand Week Istanbul, yedinci buluşmasında Türkiye’nin ve dünyanın en yaratıcı isimlerini 6-8 Kasım tarihleri arasında Zorlu PSM'de bir araya getiriyor. EMEA Bölgesi’nin en büyük iş ve markalar dünyası etkinliği olan Brand Week Istanbul, ufuk açıcı seminerler, konferanslar, sergiler, atölye çalışmaları, deneyim ve sosyalleşme imkânları, yarışma ve ödül seremonileriyle, katılımcılarına bir hafta boyunca ilhamdolu anlar yaşatacak.  

Bu yıl “Geleceği Tasarlamak” teması altında gerçekleşecek Brand Week Istanbul’da, sanat, spor, teknoloji, bilim ve iş dünyasının önde gelen ulusal ve uluslararası temsilcileri geleceğe yönelik öngörülerini paylaşacak, pratik rotalar çizecek ve insanlığın vereceği yeni sınavlara dair reçeteler sunacaklar.  

Etkinlik bu yıl da kendi alanlarında “geleceği tasarlayan” yaratıcı isimleri ağırlıyor:

Yapay Zekâ ve İnsan-Bilgisayar Etkileşimi Profesörü ve Mucit, John Zimmerman

M87 Kara Deliği Ekibinden Astronomi ve Astrofizik Bölümü Profesörü, Feryal Özel

NASA Kreatif Direktörü, Dan Goods

Apple’ın Efsane Logo Tasarımcısı, Job Janoff

Liderlik Koçu ve Kadın Liderliğinde En Etkili 30 Global İsimden Biri, Sally Helgesen

Laundry Service and Cycle Globalden Sorumlu Kreatif Başkanı, Leo Macias

Aktivist ve Performans Sanatçısı, Emma Sulkowicz

Garanti Bankası Eski CEO’su ve Selendi Şarapları Kurucusu, Akın Öngör

Be More Pirate Kitabının Yazarı ve Girişimci Sam Conniff

Adam & Eve DDB Etkili Pazarlama Lideri, Les Binet

Brand Week Istanbul gün boyu sürecek oturumların yanı sıra her akşam gerçekleşecek canlı performanslar ve Felis Ödülleri ile de sektörün kalbinin attığı nokta olacak.

CANSEL ELÇİN'İN YENİ TİYATRO OYUNU ÇIPLAK VATANDAŞLAR 

Dizi ve sinema oyuncusu Cansel Elçin, başrolü son günlerde ses getiren “Mucize Doktor” dizisinde de yer alan usta oyuncu Reha Özcan ve Alican Altun ile yeni tiyatro oyunu “Çıplak Vatandaşlar” ile seyirci karşısına çıktı. 

Simon Beaufoy’un yazdığı, dilimize Şükran Yücel’in çevirdiği, ülkemizde de Anadan Doğma ismiyle daha önce vizyona giren komedi filmi ‘Full Monty’nin tiyatroya uyarlaması olan Çıplak Vatandaşlar, ilk olarak 26 ve 30 Ekim tarihlerinde, Uniq Hall Sahnesi’nde Laçin Ceylan yönetmenliğinde izleyici ile buluştu. Kasım ayının turne tarihleri de belirlendi. 

KASIM TURNE TARİHLERİ 

8 Kasım Cuma - Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, İstanbul 

11 Kasım Pazartesi - Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu, İzmir

12 Kasım Salı - MEB Şura Salonu, Ankara

14 Kasım Perşembe - Caddebostan Kültür Merkezi, İstanbul

28 Kasım Perşembe - Mall of İstanbul Moi Sahne, İstanbul                                          

GÜNÜN SÖZÜ: Kalitenin ölçü aracı olun. Bazı insanlar, mükemmelliğin beklendiği ortamlara alışık değildir.

STEVE JOBS