​30 NİSAN 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 30 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yengeç burcunda ilerliyor.

Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Aile ve ev konuları önem kazanıyor. Aile büyüklerimizle görüşmek, arkadaş veya akraba ziyaretleri yapmak açısından değerlendirebileceğimiz bir gün. Evde çocuklarımızla ilgilenmek, yemek yapmak, yaşadığımız alanları derleyip toparlamak adına uygun etkiler söz konusu. Verici ve anaç bir tavırdayız. Sevgi konularında anlaşmazlıklar yaşayabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar; Ay, Yengeç burcunda başlıyoruz güne, ilişkilerde daha yapıcı ve duygusal olabilirsiniz. Parasal konularda ortaklıklar var, sanat ve estetiğe düşkünlüğünüz artabilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar; Ay, Yengeç burcunda, kendinize olan güveniniz kat be kat artıyor. Yapıcı ve güçlü bir ruh halindesiniz artık, ilişkileriniz güvenli ve emniyette. Estetik merakınız artıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler; bugün yalnızlık sizin için daha çekici görünüyor. Platonik bir aşka yelken açabilirsiniz.. Düşüncelerinizde takıntılı olmaya müsaitsiniz. Fakat yaratıcılık gerektiren konularda gayet iyi ilerleme sağlayacaksınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler; arkadaşlık ilişkileriniz güçleniyor. Geçen haftalarda çok zorlandığınız zamanlar oldu, hepsi geçecek merak etmeyin. Sizin değerinizi anlayacaklar… Sorunlarınızı konuşarak halledin, geçmişe takılı kalmayın.

ASLAN: Sevgili Aslanlar; iş konularında yapıcı ve kararlısınız. Aşk ilişkiniz güçleniyor. Birlikte keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Mevcut gündeminizde bazı kararlar almanız gerekebilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat ediniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar; sağlık ve hizmet konularında öne çıkacağınız bir gün sizler için, sıra dışı olaylarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek, hayattan keyif almaya bakmalısınız. Detaycılık ön planda sizler için. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler; sevgiye ihtiyacınız var. Bazı dengeler sizi zorlayabilir, ilişkilerde sabitlik arayışındasınız. Duygularınız ise değişiyor, doğru kararı vermek için acele etmelisiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler; evinizde misafir ağırlayacağınız veya aile büyükleriyle bir araya geleceğiniz bir gün. Sevdiğiniz kişiyle ise çok romantik ve güzel bir akşam geçirebilirsiniz. İlişkiniz sağlamlaşıyor. Yalnız olan Akreplere ise aşk var.

YAY: Sevgili Yaylar; bugün hafta sonunun keyfini çıkarmak yerine ödemelerinizi düşünüyor olabilirsiniz. Parasal konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Aşk konularında ise yapıcı olmaya çalışmalısınız. Sağlık sizler için iyiye gidiyor. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar; bugün sahip olduklarınızı düşünüp mutlu olmaya çalışmalı ve şükretmelisiniz. Elinizde güzel birikimleriniz var, bunlarla mutlu olmalısınız. Parasal anlamda somut gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar; Ay, Yengeç burcunda, keyfiniz yerinde ve ruh haliniz mutlu. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir ve radikal fikirler sunabilirsiniz. Değişik yerlere gitmek size iyi gelecektir. Aile içi sorunlar düzeliyor.

BALIK: Sevgili Balıklar; kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Çevrenizde bir sürü insan var ama sizi anlamıyorlar hissine kapılabilirsiniz. Yakın çevrenizde güzel gelişmeler var. Kıskançlık hissi sizde pek olmaz ama onlarda olanı ister gibi bir haliniz var. Dua edin.